Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Fundació Ciutat de Valls firma el conveni de subvenció amb l'Ajuntament

També es firma el conveni entre Cossetània Edicions i l'Ajuntament de Valls
Imatge de la signatura del conveni entre la Fundació Ciutat de Valls i l'Ajuntament | cedida

 

El passat dijous, 25 d'octubre, Jordi París, vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, i Marc Ayala, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, van reunir-se. El motiu de la reunió va ser la signatura del conveni de concessió de la subvenció municipal de l'entitat. Segons el que s'estableix, el conveni ofereix una subvenció de 22.500 € a la Fundació Ciutat de Valls per tal que pugui dur a terme les diferents activitats i projectes de promoció i protecció del patrimoni històric, cultural i artístic, a més dels programes socials i formatius.

 

Entre els projectes contemplats pel conveni, per exemple, trobem els projectes de la FCV com les Beques Europa per a estudiants universitaris a l'estranger, l'organització de la Nit de Premis o la convocatòria de premis com el Cristina Requena i Giró de periodisme, el Rodon-Giró d'investigació històrica, Lear d'innovació tecnològica en el sector de l'automoció o el Guasch-Coranty Biennal d'Art de Valls.

 

Imatge de la signatura del conveni entre Cossetània Edicions i l'Ajuntament | cedida

 

Conveni de Cossetània amb l'Ajuntament

De la mateixa manera, Jordi Ferré Blasco, d'Imatge-9 SL-Cossetània Edicions, també es va reunir amb Marc Ayala. En aquesta ocasió, el motiu de la reunió era una altra signatura de conveni. Concretament, del conveni de concessió d'una subvenció econòmica. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Valls garanteix subvencionar la quantitat de 2.500 € a Imatge-9 SL-Cossetània Edicions per tal de contribuir i facilitar l'edició del 3r volum de l'Enciclopèdia Castellera.

 

L'Enciclopèdia Castellera

L''Enciclopèdia castellera' es tracta d'un porjecte molt ambiciós de l'editorial Cossetània Edicions. S'espera que aquesta obra esdevingui l'obra de referència del món casteller mitjançant una gran tasca de recopillació i actualització de la informació del món casteller. De moment s'han publicat dos volums. En el primer volum de “L’Enciclopèdia castellera”, ‘Història I: dels antecedents al 1939’,s’abraça l’inici de la història del fet casteller, analitzant els seus antecedents i describint els seus orígens, fins al final de la Guerra Civil espanyola. El segon volum, ‘Història II: del 1939 al 2016″, analitza el període des del final de la Guerra Civil, fins a pràcticament a dia d’avui.

Comentaris