Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

Es convoca el XI Premi Beca d'Alcover

El premi té el bandolerisme com a principal protagonista
Quan s'hagi adjudicat el Premi Beca Vila d'Alcover, es farà un pagament de 750 € i la resta s'abonarà quan el treball es trobi finalitzat | Isma

 

La XI edició del Premi Beca Vila d'Alcover queda convocada. Es tracta d'un premi organitzat pel Centre d'Estudis Alcoverencs (CEA) amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcover. Solament es podran presentar a la convocatòria aquells projectes que tinguin el bandolerisme a Alcover durant l'època moderna com a eix temàtic. Es valorarà especialment el projecte que aporti documentació inèdita. El Premi Beca Vila d'Alcover està dotat amb 1500 €. El Centre d'Estudis Alcoverencs es reserva el dret de declarar el premi desert. Quan s'hagi adjudicat el Premi Beca Vila d'Alcover, es farà un pagament de 750 € i la resta s'abonarà quan el treball es trobi finalitzat.

 

Presentació del projecte

Els projectes que vulguin ser presentats a la convocatòria del premi caldrà que siguin tramesos al Centre d'Estudis Alcoverencs, situat a la plaça Cosme Vidal 5, 43460 Alcover, abans del 9 de novembre del 2018. Podeu contactar amb el centre mitjançant el telèfon 977 76 05 95. El veredicte s'emetrà de forma pública el dia 1 de desembre i el guanyador gaudirà de 12 mesos, des del dia de la concessió, per a realitzar el treball.

 

Jurat del XI Premi Beca Vila d'Alcover

El jurat que s'encarregarà de valorar tot els projectes rebuts així com de fer el seguiment del treball està contituït pel Dr. Josep Fàbregas, professor d´Història Moderna de la URV, el Dr. Valentí Gual, professor d´Història Moderna de la UB, i en Jaume Camps, com a representant del CEA. Si desitjeu saber més informació sobre el premi, podeu consultar les bases a la pàgina web d'Alcover: www.alcover.cat. Aquesta iniciativa permetrà aprofundir i fomentar el caràcter bandoler del municipi, que cada any va agafant més força com a tret identitari d'Alcover amb celebracions tan especials com la Fira de Bandolers.

Comentaris