Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Valls obre una convocatòria per donar suport al lleure educatiu

Les subvencions podran ser sol·licitades des del 3 fins al 24 d'octubre
Les entitats que estiguin interessades en aquesta oferta podran presentar les sol·licituds fins al pròxim dia 24 d'octubre a les dependències de Valls Jove | valls.cat

 

Valls Jove, el servei municipal de joventut de l'Ajuntament de Valls, ha obert una nova convocatòria per a concedir subvencions a les entitats juvenils i d'educació en el lleure. Les subvencions s'atorgaran en funció de les activitats desenvolupades en el període entre setembre de 2017 i agost de 2018. Aquestes subvencions són una partida del pressupost del servei de joventut, el qual fa anys que du a terme projectes d'aquest tipus per tal d'ajudar l'associacionisme de la ciutat així com el lleure educatiu, en l'àmbit juvenil. Les subvencions estan destinades per a entitats sense ànim de lucre.

 

Les entitats que estiguin interessades en aquesta oferta podran presentar les sol·licituds fins al pròxim dia 24 d'octubre a les dependències de Valls Jove, situades al despatx de la 1a planta de l'Espai Ca Creus, carrer Sant Pere, 2. Les sol·licituds hauran de ser presentades en el següent horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dimarts a dijous de 17 a 19 hores. Podeu trobar tota la documentació necessària per a dur a terme la sol·licitud a l'espai web del servei municipal de joventut, www.vallsjove.cat, o a la seu electrònica de l'Ajuntament de Valls, https://seu.valls.cat/.

 

L'objectiu d'aquestes subvencions atorgades des del servei de joventut és el de fomentar els projectes de barri i ciutat per part de les entitats, potenciar la formació d'educadors i educadores de lleure, donar suport a el funcionament tant ordinari com extraordinari de les esmentades entitats, reforçar i promoure la cohesió social, recolzar les activitats lúdiques, culturals o festives obertes i garantir una oferta d'allò més diversa pel que fa a activitats socioculturals juvenils. Les subvencions a les entitats juvenils i del lleure que convoca Valls Jove és una de les accions recollides en el Pla Local de Joventut vigent on es contemplen totes les polítiques municipals de joventut a implementar per als pròxims anys.

Comentaris