Es defineixen els espais i els usos de la cooperativa d'habitatges La Titaranya de Valls

El 17 de juliol es farà un taller amb les entitats i persones sòcies que hi viuran per començar a dibuixar els habitatges i locals
Després de l'èxit de les visites realitzades durant la Festa Major de Sant Joan, actualment La Titaranya ja suma 18 socis entre persones i entitats, però disposa encara d'habitatges disponibles | Cedida

 

El dilluns 1 de juliol van tenir lloc el primer dels tallers que La Dinamo Fundació fa amb els socis de la cooperativa d'habitatges La Titaranya, per definir el projecte arquitectònic que rehabilitarà les finques de Ca Robusté i Ca l'Alemany, als carrers Carnisseria i Metges del centre històric de Valls.

 

Aquesta sessió de treball, que va comptar amb la col·laboració del despatx d'arquitectes especialitzats en cohousing La Col, va incloure diverses dinàmiques de cohesió de grup i definició del projecte, així com una visita als espais per començar a definir-ne els usos tant públics com privats.

 

En el següent taller, el dimecres 17 de juliol, els socis de la cooperativa treballaran en la definició dels habitatges i espais compartits. Les persones interessades en ser sòcies d'ús d'un habitatge encara són a temps de participar en aquest procés, així com les entitats o empreses interessades en un local social.

 

Després de l'èxit de les visites realitzades durant la Festa Major de Sant Joan, actualment La Titaranya ja suma 18 socis entre persones i entitats, però disposa encara d'habitatges disponibles. Per esdevenir sòcia de La Titaranya es pot sol·licitar una atenció personalitzada per aclarir dubtes i conèixer el projecte a través del correu electrònic de la cooperativa o bé telefonant al 693818303. La Titaranya també disposa d'oficina d'atenció al públic al local de L'Economat SCCL, al carrer Abat Llort 22, baixos.

 

Potser també t'interessa: