Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA

Ferit lleu per una sortida de via a l'N-340, a Creixell

Resilis promet acabar de pagar la nòmina pendent als treballadors del CREI Guaret de Valls

Els professionals del centre van denunciar que des del mes de setembre s'estan donant «irregularitats» en el cobrament de les nòmines
Treballadors del CREI El Guaret de Valls amb cartells reivindicatius a les portes del centre | @guaretenlluita

 

L'equip de professionals del CREI El Guaret de Valls, a través dels seus delegats de la Confederació General del Treball (CGT) als centres del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, ha expressat el seu malestar per, segons denuncien, «les irregularitats» que estam patint en el cobrament de les nòmines, que diuen s'estaria donant «de manera continuada» des del mes de setembre. 

 

Els professionals han aixecat la veu i han volgut denunciar públicament la situació en la qual es troben. Segons relaten en una nota que han enviat als mitjans de comunicació, «la Fundació Privada Resilis, que gestiona gairebé en exclusivitat tots els centres educatius d'educació intensiva de Catalunya i que en els últims anys ha anat obrint nous recursos i guanyant diferents concursos públics per fer-se amb la gestió de diferents serveis, des de fa uns mesos, no pot fer front a les nòmines dels i les treballadores». 

Els treballadors en un comunicat dirigit a la entitat posen de manifest el seu malestar i qualifiquen la situació de «insostenible i inadmissible». Consideren que l'entitat no fa prou per resoldre aquesta situació i «fins que no ho faci de manera efectiva i definitiva», han anunciat un seguit de mesures de protesta que van des de la denuncia al Síndic de Greuges, a mesures concretes que afecten a l'entrega de documentació i a la realització d'activitats extraordinàries fora del seu horari laboral. 

 

 

Resilis diu que el dia 11 de gener es posarà al dia dels pagaments

Per la seva banda, la Fundació Resilis, consultada per TarragonaDigital, ha confirmat que des del mes de setembre hi han hagut demòres en el pagament total de les nòmines però al·lega que «les tensions de tresoreria es deuen a que la Generalitat no els ha abonat la totalitat de les factures presentades».

 

Al mateix temps, han certificat que aquest divendres dia 11 de gener pagaran als treballadors el 50% de la nòmina que faltava del mes de desembre, i que amb aquesta acció ja s'hauran posat al dia en els pagaments. Al mateix temps, des de Resilis han tingut un missatge pels professionals del CREI Guaret de Valls lamentant la situació que han hagut de passar.

Comentaris