Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Pluja, fred i vent, ambient de ple hivern aquest dijous

ESPORTS

Oliver parla amb els capitans del CF Reus, sense bones notícies per la plantilla

PORTADES

Les portades d'avui dijous, 13 de desembre

Crema una casa unifamiliar al carrer Muralla del Carme de Valls

Una dona ha estat evacuada a l'Hospital Pius de Valls per intoxicació | La resta de les persones que vivien en l'habitatge han estat reallotjades
L'incendi ha estat al número 11 del carrer Muralla del Carme de Valls | Google Maps

 

Aquesta matinada de divendres, 7 de desembre, una casa unifamiliar del carrer Muralla del Carme de Valls s'ha incendiat. De resultes de l'incendi, una dona ha estat evacuada fins a l'Hospital Pius de Valls, ja que ha patit una intoxicació causada pel fum del foc i la resta de la família ha estat reallotjada. Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi a les 3.17 de la matinada.

 

Evacuen una dona per intoxicació a l'Hospital Pius de Valls

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi a tres quarts de tres de la matinada, quan havia començat a cremar una casa unifamiliar situada en el número 11 del carrer Muralla del Carme de Valls, la qual compta amb dues plantes i les golfes. Segons ha informat Bombers a TarragonaDigital, un calefactor s'ha incendiat i, posteriorment, s'ha encès la resta de l'habitació en què estava. A causa del foc i de l'alta temperatura, ha acabat cremant el 10% de l'estança.

 

De resultes de l'incendi, una dona ha estat evacuada amb l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intoxicació fins a l'Hospital Pius de Valls. D'altra banda, per seguretat, la resta de la família que hi havia en l'immoble ha estat reallotjada, ja que hi havia fum i l'habitació ha quedat afectada.

 

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre de la matinada. 

 

Comentaris