Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Crema un contenidor a la plaça del Carme de Valls

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una unitat dels Bombers de la Generalitat
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat | Twitter

 

Un contenidor ha cremat completament aquest dimarts, 6 de novembre, als volts de les quatre de la tarda a la plaça del Carme de Valls, a tocar del pàrquing de l'Escola Enxaneta, en ple Barri Antic de la capital de l'Alt Camp. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat que ràpidament han aconseguit apagar les flames tot i que no s'ha pogut fer res per salvar el contenidor que ha quedat totalment calcinat. Segons el cos d'emergència, s'ha necessitat una mitja hora per apagar totalment les flames que també han calcinat els residus que hi havia a l'interior. 

    

Cremen sis contenidos a Vila-rodona

Un total de sis contendiors van cremar la nit del passat dia 3 de novembre al 4 de novembre al municipi de Vila-rodona, a l'Alt Camp. Els Bombers van rebre l'avís pocs minuts abans de dos quarts d'una de la matinada. Fins al lloc dels fets, al carrer Mossèn Galofre, on abans hi havia l'antic camp de futbol del poble, s'hi van desplaçar dues unitats del cos d'emergència per tal d'apagar el més ràpid possible l'incendi. Les flames, que només van afectar els residus que hi havia a l'interior del contenidor, van ser sufocades sense problemes per part dels bombers.

  

Crema un cotxe a Torredembarra

Aquesta setmana també s'ha produït un altre incendi a les comarques de Tarragona. En aquest cas, aquest dilluns, 5 de novembre es va calcinar un cotxe a Torredembarra. El succés va tenir lloc al carrer de Sert, a la zona nord del municipi, al barri de Clarà. Als voltants de tres quarts de cinc de la matinada, el cos dels bombers de la Generalitat va rebre l'avís que s'estava cremant un vehicle. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i una dotació dels Bombers de la Generalitat. En pocs minuts, els bombers van aconseguir apagar les flames i no es van haver de lamentar danys personals.

 

Comentaris