Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Cup critica el tancament de l'Ajuntament de Valls el 12 d'octubre

L'equip de govern limita l'accés als despatxos als regidors pel 12 d'octubre, però la Crida per Valls-CUP afirma que «no hi ha res a celebrar»
el divendres al matí, quan es disposaven a anar a treballar, s'han trobat la porta de l'Ajuntament de Valls tancada, i han hagut d'entrar a l'edifici mitjançant l'accés de la Policia Local | delCamp

 

El passat divendres, 12 d'octubre, era una jornada laboral qualsevol per als membres de la Crida per Valls-CUP, els quals consideren que «no hi ha res a celebrar» durant la Festa Nacional d'Espanya. Així doncs, esperaven passar el dia com qualsevol altre divendres i treballar al seu despatx de l'Ajuntament de Valls per poder atendre peticions o consultes de la ciutadania. De fet, per tal d'assegurar-se que durant la festivitat podrien accedir a l'Ajuntament, el portaveu de la Crida per Valls-CUP va consultar amb l'equip de govern la disponibilitat de les instal·lacions, la resposta va ser que durant el 12-O es faria activitat normal a l'Ajuntament.

 

No obstant això, el divendres al matí, quan es disposaven a anar a treballar, s'han trobat la porta de l'Ajuntament de Valls tancada i han hagut d'entrar a l'edifici mitjançant l'accés de la Policia Local. A més, la mateixa Policia Local els ha informat que, a la zona dels despatxos, només hi podrien accedir els regidors i les regidores, impossibilitant l'accés a qualsevol altra persona aliena.

 

Davant d'aquesta situació insperada, mostra de mala gestió i comunicació, la Crida per Valls-CUP vol denunciar la postura adoptada per part de l'equip de govern envers el dia 12 d'octubre. La candidatura independentista considera que «anar a treballar al despatx mantenint l'Ajuntament tancat i sense donar la possibilitat d'accedir-hi a la ciutadania és només una acció de propaganda per part de l'equip de govern», és a dir, que es pretén mantenir una imatge de cara a la galeria. Valls-CUP opina que s'hauria de seguir la mateixa postura d'altres Ajuntaments, com el de Berga, el qual ha permès el treball ordinari durant la festivitat i ha ofert, a canvi d'aquesta implicació, un dia festiu de lliure disposició els treballadors de l'Ajuntament.

Comentaris