Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Curs sobre la nova visió de l'entrenament de la força a Valls

El dimecres 5 de setembre tindrà lloc el curs "La nova musculació. Múscul, força i funció"

 El curs s'impartirà el pròxim 5 de setembre al Centre Esportiu Municipal del Fornàs | valls.cat

 

Domingo Sánchez, expert en activitat física i salut, impartirà el curs sobre musculació i fitness al Centre Esportiu Municipal El Fornàs. Aquesta jornada l'organitzen el Patronat Municipal d'Esports de Valls i el Consell Esportiu de l'Alt Camp, juntament amb el suport de l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya (COPLEFC), i tindrà lloc el dimecres 5 de setembre a les 9 h.

 

El curs consta de 8 hores lectives i té una part teòrica, en què es treballarà sobre els fonaments i la nova visió de l'entrenament de la força en Fitness, i una part pràctica que se centrarà en l'actualització dels exercicis de força, en la força i l'estabilització i, finalment, en la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

 

El curs va a càrrec de Domingo Sánchez, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universidad Politécnica de Madrid, màster d'Expert en Activitat Física i Salut per la Universidad Complutense de Madrid, especialitzat en l'Àrea de Fitness i la Salut, i persona de referència en aquesta àrea d'entrenament. És també referent internacional en el camp del fitness i en la seva faceta de formador. És professor i ponent habitual en congressos i convencions, i professor col·laborador en Facultats de Ciències de l'Activitat Física, INEF de Madrid, Facultad de Toledo i Universidad Europea CES. Director de la revista especialitzada Train Hard i responsable de Fitness de la revista Sport Life. També és autor dels llibres 'Fisiología y fitness para corredores populares', 'Mujeres y fitness' i 'Entrénate'.

 

El públic a qui va dirigit aquest curs és especialitzat. Està pensat per a llicenciats, graduats i estudiants del grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o cicles formatius d'AF i Esport, i professionals inscrits al ROPEC. Té un preu de 175 € (150 € per a col·legiats i associats al COPLEFC) i inclou documentació, dinar i certificat d'assistència. Per a més informació i per inscriure's, accediu al web www.pmevalls.cat o truqueu al 977 61 44 03.

Comentaris