Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les Decennals de Valls agafen embranzida amb la constitució de les comissions

A dos anys vista de les celebracions, s’ha dut a terme la primera reunió de treball amb els responsables de les comissions ciutadanes
Imatge dels responsables que encapçalen cadascuna de les comissions de les Decennals del 2021 a Valls. | Ajuntament de Valls

 

S’apropen les Decennals de Valls i la maquinària ja es comença a posar en marxa. Aquest dijous, 31 de gener, s’ha celebrat la primera reunió de la Taula de Coordinació de les Festes Decennals amb els que són els primers responsables de les diferents comissions ciutadanes i grups de treball que s’encarregaran d’organitzar les celebracions del 2021. Un total de 22 responsables de les onze comissions ciutadanes i els representants dels grups polítics municipals s’han aplegat sota la presidència de l’alcalde de Valls, Albert Batet.

 

Amb l’objectiu que l’organització de les festes sorgeixi de la mateixa ciutadania, les comissions s’aniran ampliant i integraran nous membres, representants d’entitats, col·lectius i vallencs i vallenques, per tal de mantenir el llegat, la tradició, la pluralitat i el caràcter popular que sempre han estat segells distintius de les Decennals. Els mateixos responsables de les comissions representen una part important del teixit associatiu i la vida ciutadana de Valls, en una relació de noms que ha estat validada abans per les diferents forces polítiques i pels representants de la Fundació de les Festes Decennals.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dues noves comissions a les Decennals del 2021

Les Festes Decennals del 2021 mantenen l’organigrama de les celebracions de 2011, tot i que s’amplia amb dues noves comissions, la d’Audiovisuals i la de Voluntaris. Els responsables que encapçalen cadascuna de les comissions són els següents:

 

– Comissió d’Actes Religiosos: Joan Àguila i Jordi París.

– Comissió Artística: Ricard Farré i Pilar Jiménez.

– Comissió d’Audiovisuals: Jordi Ferré i Àlex Rull.

– Comissió de Cultura: Carles Cubos i Jaume Pros.

– Comissió de Cultura Popular i Tradicional: Albert Oliva i Francesc Sans.

– Comissió Decennals a les Escoles: Rosa Carbó i Maurici Gelambí.

– Comissió d’Espectacles Infantils: Dèlia Batet i Eudald Farré.

– Comissió d’Esports: Albert Mestres i Dolça Ollé.

– Comissió Literària: Margarida Aritzeta i Teresa Guasch.

– Comissió de Voluntaris: Francina Fernàndez i Pep Sànchez.

– Comissió dels Xiquets de Valls: Joan Ibarra i Rosa Rovira.

 

També et pot interessar:

Una cinquantena de Candeles recorden que som a dos anys de les Decennals de Valls

Tret de sortida a les Decennals de Valls amb la constitució de les comissions de treball

Valls, a dos anys de les Decennals

Comentaris