NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
El regidor, Martí Barberà, acompanyat per representants de l'Associació Vallsgat han visitat l'espai on s'ubicarà el centre, al carrer Oller i Rabassa.

El local d'acollida de gats de carrer de Valls, pendent d'executar des de l'any 2018

L'Associació VallsGat ha emès un comunicat alertant de la situació irregular de la proposta valorada en 80.000 euros

El projecte guanyador dels pressupostos participatius 2018 de Valls encara no s'ha executat. Així ho ha denunciat l'Associació VallsGat, en un comunicat en el qual s'exposa que tot i que el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Valls del moment va fer una roda de premsa per tal de presentar els aspectes tècnics de l'obra, un any i mig més tard res és més lluny de la realitat.

L'entitat va aconseguir 80.000 euros per construir un local on poder fer les acollides temporals dels gats de carrer del territori fins a ser retornats a les seves colònies, als seus propietaris o fins a ser adoptats. L'espai on aniria ubicat aquest local, seria a l'esplanada del carrer Oller i Rabassa de Valls. A hores d'ara, però, el solar continua ple d’herbes i sense cap previsió de construir-hi res.

Des de VallsGat afegeixen que el consistori, que havia de gestionar els diners, «ens ha donat una sèrie d'explicacions sobre gestió i burocràcia, concursos deserts i diners que hi eren i ja no hi són, motiu pel qual ens diuen que no es construirà aquest centre-espai». A més, en aquest darrer any «els ajuts i subvencions que ens atorga l'Ajuntament i altres organismes per a poder aplicar el mètode CER als membres de les colònies de gats de carrer i per intervencions veterinàries de gats ferits i malalts ha estat totalment insuficient», conclouen.

Concurs desert

Per la seva banda, fonts del govern municipal han assegurat a TarragonaDigital que és cert que l'execució de la proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2018 ha patit un endarreriment, ja que el concurs de licitació de les obres ha quedat desert. Davant d'aquest escenari, el projecte ha estat sotmès a revisió i s'està buscant una nova ubicació per a fer-lo viable. 

  


Comentaris

envia el comentari