Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Detingut un traficant de cocaïna amb una pistola oculta al comptaquilòmetres del cotxe

Arran de la detenció, els Mossos d'Esquadra van entrar en un pis de Valls on van trobar-hi un quilo de cocaïna
Els Mossos van trobar, a l'interior del vehicle, l'arma i diners en efectiu | Mossos d'Esquadra

 

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dimecres, 31 d’octubre, un veí de Valls de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, en el vessant de tràfic de drogues i un delicte de tinença d’armes.

 

Els nervis delaten el traficant, a Valls

L’home, en veure una patrulla de seguretat ciutadana, va començar a fer una sèrie de maniobres evasives amb el seu vehicle, fet que va alertar els policies.

 

Després d'aturar-lo i davant del nerviosisme del conductor, els agents van decidir fer-li un escorcoll superficial, a ell i al seu vehicle, cosa que va permetre localitzar, al costat del canvi de marxes, una bossa de plàstic amb diverses paperines de cocaïna. A més, li van trobar uns 2.000 euros en efectiu.

 

 

Descobreixen una 9 mil·límetres amagada al comptaquilòmetres del cotxe

Els policies van traslladar el detingut i el seu cotxe a les dependències policials, per poder fer un registre més exhaustiu del vehicle. Allà, els Mossos d’Esquadra van trobar una arma de foc de 9 mil·límetres i munició real al carregador, tot amagat darrere del quadre del comptaquilòmetres del cotxe. 

 

A partir d'aquests fets, agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona van assumir el cas.

 

La investigació permet detenir tres homes més

Amb la investigació en marxa, el passat dimecres es van detenir tres homes més, de 22, 33 i 63 anys, veïns de Valls i de Santa Coloma de Gramenet. Concretament, l'individu de 22 anys va ser arrestat per tràfic de drogues mentre que, als altres dos, els van detenir per un delicte de desobediència.

 

L'avanç de la investigació va portar la policia a un pis situat al municipi de Valls, que els detinguts feien servir per emmagatzemar-hi la droga i vendre-la al detall a compradors de tota l'àrea del Camp de Tarragona.

 

Els Mossos van decomissar fins a 1.060 grams de cocaïna | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos troben més d'un quilo de cocaïna

En aquest pis, els Mossos hi van trobar fins a 1.060 grams de cocaïna, una bàscula de precisió, bosses de plàstic retallades i filferros per preparar paperines. Alhora, s'hi van decomissar 2.000 euros en bitllets petits, substàncies utilitzades per adulterar la droga i anotacions a mà que reflectien la comptabilitat del negoci il·legal.

 

Els detinguts van passar ahir divendres, 2 de novembre, a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que va decretar presó per a l'home de 37 anys —qui tenia la pistola— i el jove de 22. Els arrestats per desobediència van quedar en llibertat a l'espera de ser citats pel jutge.

 

Comentaris