Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Detenen un home per fer-se passar per policia a Valls

Va sostreure 710 euros de la caixa d'una botiga en una suposada inspecció del local
Pertinences que duia el detingut. | Mossos d'Esquadra

 

Un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, ha estat detingut aquest dimecres, 21 de setembre, per agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Valls. Se l'acusa d'un presumpte delicte d'estafa, usurpació de funcions públiques i un delicte lleu d'ús públic d'una insígnia oficial.

 

Sostreu 710 euros d'un establiment  

Segons relata el cos policial, el detingut va entrar en un comerç de Valls, uns minuts abans de les dues de la tarda, i es va identificar com un agent de policia. L'home, que no portava cap tipus d'uniforme, va ensenyar una credencial i va comentar que entrava a fer una inspecció del local. Una vegada va finalitzar un tomb per l'establiment, el detingut va sostreure 710 euros en efectiu de la caixa. Per tal de no aixecar cap mena de sospita, va entregar al treballador un document amb la imatge corporativa del cos policial i del ministeri.

 

 

  

Després d'això, i un cop el lladre va marxar de la zona amb un vehicle particular, el responsable de l'establiment va alertar els Mossos d'Esquadra, els quals van certificar que els fets succeïts es tractarien d'una estafa.

 

 

Un carnet de l'exèrcit caducat 

Les indagacions del cos policial van situar el delinqüent en una empresa situada a la capital de l'Alt Camp.  Una vegada identificat, l'home va reconèixer els fets i va indicar a l'operatiu policial on disposava la documentació que havia utilitzat per cometre l'estafa. Els Mossos van comprovar que l'individu tenia un carnet de l'exèrcit caducat a l'interior d'una cartera amb una insígnia policial. A banda, disposava d'uns fulls a moda d'acte d'inspecció. Durant l'escorcoll, els mossos també van localitzar una bossa amb heroïna, motiu pel qual el detingut va rebre la corresponent denúncia administrativa.

 

  

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls ha decretat la llibertat amb càrrecs del detingut.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris