Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Valls celebra la Diada Nacional de Catalunya amb un emotiu Cant dels Segadors

Demà, sortiran des de l’Alt Camp un total de 45 autocars cap a la manifestació de Barcelona
Components de les dues colles castelleres de Valls entonant el Cant dels Segadors. | J.V.

 

La ciutat de Valls ha commemorat la Diada Nacional de Catalunya aquest dilluns 10 de setembre a la tarda, com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país l'Onze de setembre. Les activitats que s'han portat a terme a la plaça del Blat a partir de les 20.00 hores del vespre, han comptat amb un emotiu cant de l'Himne Nacional de Catalunya, 'Els Segadors', a càrrec del Suite Cor de Valls acompanyat per totes les persones que han assistit a l'acte. Seguidament, els ciutadans que s'han aplegat a la plaça, han fet un llarg aplaudiment que ha donat pas la tradicional diada castellera a càrrec de la Colla Joves i Colla Vella dels Xiquets de Valls. 

 

L'estelada i la pancarta per la llibertat dels presos polítics presideixen el balcó de l'Ajuntament de Valls els dies 10 i 11 de setembre. | J.V.

 

Estelada al balcó de l'Ajuntament

Com ja és habitual en aquestes dates, l'estelada presideix el balcó de l'Ajuntament de Valls fins demà dia 11 de setembre. A més, aquest any, a causa de l'empresonament dels líders independentistes, s'han pogut veure a la plaça del Blat moltes pancartes i llaços grocs reivindicant la seva llibertat.

 

Dos pilars de cinc de la Colla Joves i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. | J.V.

 

Més autocars que l'any passat a la Diada

D'altra banda, poques hores abans de la Diada de l'11 de setembre, l'ANC de Valls i Òmnium Alt Camp han anunciat que han omplert 45 autobusos a l'Alt Camp, dels quals 28 a la capital de comarca –un més que l'any passat.

 

Cal recordar que la majoria de pobles de l'Alt Camp han organitzat, directament o mitjançant l'ANC de Valls, la sortida d'autocars des dels respectius municipis. Alcover, el Pla, Vila-rodona, la Masó, Cabra, Puigpelat, la Riba-Picamoixons, Rodonyà, Figuerola, Vilabella i el Pont d'Armentera han completat un total de disset autobusos.

 

L'Editorial: 'Llibertat, Diàleg i Acords'

 

Comentaris