Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L’Alt Camp porta gairebé 40 autobusos plens per a la Diada

Dissabte dia 8, darrer dia per reservar tiquets per als autobusos de l’ANC i Òmnium
La mulassa de Valls, en primer terme, a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona | Josep

 

Queden pocs dies per la Diada de l’11 de setembre i l’ANC de Valls i Òmnium Alt Camp han anunciat que el ritme de venda de tiquets per desplaçar-se a la manifestació de Barcelona avança a «molt bon ritme». Segons les dues entitats independentistes, a Valls, afegint els que organitzen les dues colles castelleres de la ciutat i Esquerra Republicana de Catalunya, de moment ja s’han omplert vint-i-un autobusos. Les entitats també volen recordar que encara es poden adquirir els darrers tiquets per als autobusos aquest dimecres, dia 5, d’onze a una del migdia, al local de l’ANC, i dissabte, dia 8, de deu a una del migdia, a la parada que l’Assemblea Nacional Catalana té a la plaça U d’Octubre. 

Ritme alt en la venda de samarretes oficials de la Diada

La venda de samarretes oficials de la Diada està experimentat un ritme molt alt de vendes arreu del territori de Catalunya, i l'Alt Camp no n'ha quedat al marge. Segons l'ANC, només a Valls, ja se n’han venut més de 1.200.

 

Sortida d'autocars des dels pobles de l'Alt Camp

Cal recordar que la majoria de pobles de l’Alt Camp han organitzat, directament o mitjançant l’ANC de Valls, la sortida d’autocars des del municipi. Des d’Alcover, el Pla, Vila-rodona, la Masó, Cabra, Puigpelat, la Riba-Picamoixons, Rodonyà, Figuerola, Vilabella i el Pont d’Armentera sortiran disset autobusos. Els autocars de Valls tenen fixada la sortida a la una del migdia des de l’estació d’autobusos i deixaran els vallencs al tram 3, el que correspon a l’Alt Camp i a la Conca de Barberà. El tram està situat a prop de l’escenari on es faran els parlaments finals, ubicat al Palau Reial.

 

La mobilització de l’11-s d’aquest 2018 consistirà en una onda sonora que recorrerà la Diagonal entre la plaça de les Glòries i el Palau Reial. Des del tram 37, a tocar de la plaça de les Glòries, es llançarà un petard a les 17.14 hores i arrencarà la gran onada sonora.

Comentaris