Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els cinemes de Valls estrenen un documental exclusiu dels 20 anys de la banda Coldplay

Serà el proper 14 de novembre. Els cinemes vallencs seran un dels 2.000 cinemes del món que acolliran l’estrena

 

Els JCA Cinemes de Valls seran escenari el dimecres 14 de novembre de l’estrena mundial d’un documental exclusiu. Les pantalles dels cinemes vallencs acolliran en aquesta data el documental dels 20 anys de la mítica banda britànica Coldplay que porta el títol ‘A head full of dreams’. Aquest també és el títol del setè àlbum d’estudi de la banda, publicat l’any 2015.  

 

Els JCA Cinemes de Valls tindran el privilegi de ser un dels 2.000 cinemes de tot el món on es projecti l’estrena d’aquest film. Per tal de reservar plaça ja es poden comprar les entrades a través del web jcacinemes.com o a les taquilles del cinema. El preu de l’entrada és de 8 euros.

 

‘A head full of dreams’ mostra un retrat detallat i íntim del desenvolupament de la banda Coldplay, des dels inicis als pubs de Camdem (Londres) fins a la venda d’entrades en estadis de tot el planeta. En el cor d’aquesta història hi ha la germanor del grup, que ha superat molts alts i baixos.

 

La pel·lícula està dirigida per Mat Whitecross, director també de ‘Supersonic’, l’aclamat documental sobre el grup Oasis (2016). El director ha dirigit també molts vídeos icònics de Coldplay com ‘Paradise’, ‘A sky full of stars’ o ‘Adventure of a lifetime’.

 

Els cinemes de Valls també acullen un documental sobre el Museu Reina Sofía

Una mica abans de l’estrena del film sobre Coldplay, els cinemes de Valls també projectaran ‘La Reina. Arte entre latidos’, un documental d’art sobre el Museu Reina Sofía que arriba el 6 de novembre a les 20.00 hores.

 

El documental tracta sobre el sentir de personatges destacats de l'art espanyol com Cristina Iglesias, Antoni Miralda, Luis Gordillo, Pedro Almodóvar o Manuel Borja Villel i també de savis i meditatius personatges anònims que passen hores desxifrant les entranyes d'aquest emblemàtic museu.

 

Cent minuts amb els batecs de més de dues-centes obres d'autors com: Pablo Picasso, Salvador Dalí, Dora Maar, Joan Miró... mostrades com mai abans s'havia fet en un documental. Entre totes elles destaca la peça clau del museu, la gran icona del segle XX: ‘Guernica’, de Pablo Picasso.

 

Comoditat sense moure’s de Valls

Tots els interessats en assistir a aquestes estrenes, ho podran fer sense moure’s de l’Alt Camp, ja que els cinemes de Valls disposen de totes les comoditats necessàries. Tenen bones instal·lacions, bon tracte i multitud de sales per poder triar entre les últimes pel·lícules d’estrena de la cartellera actual.

Comentaris