Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una trentena d'empreses de Valls participen a la Fira d'Andorra la Vella

Ho faran aquest cap de setmana a través de l’estand de la Cambra de Comerç de Valls. Els primers manats de calçots de la temporada estaran presents a la fira
Els calçots seran un dels elements de promoció de les empreses vallenques. | Laia Solanellas

 

Unes trenta empreses de l’àrea de Valls participen aquest cap de setmana a l’estand de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a la Fira d’Andorra la Vella 2018. 

 

Del 26 al 28 d’octubre diversos elements de la comarca de l’Alt Camp estaran presents en la mostra per tal de promocionar els productes i activitats que es poden trobar en la zona.

 

A l’estand es podran trobar els primers manats de calçots de la temporada. Els visitants també podran veure mostres i material divulgatiu de les empreses, material de promoció industrial, comercial, turístic i gastronòmic de la comarca de l’Alt Camp i també d'algunes comarques properes.

 

Destaca la presència de cellers, restaurants, establiments hotelers, empreses gastronòmiques, editorials, empreses d'accessoris d'automoció o de parament per la llar, procedents majoritàriament de la ciutat de Valls i de pobles del voltant. 

 

Una fira amb milers de visitants

Aquesta fira suposa per les empreses vallenques una oportunitat de mostrar la cultura, gastronomia i comerç local més enllà de la comarca. Es calcula que passaran per la mostra més de 70.000 visitants.

 

En aquest sentit, la Cambra de Comerç també oferirà informació de totes les empreses de la demarcació i de la realitat comercial i turística de la comarca, fent així una important promoció pel teixit industrial i comercial de l’àrea de Valls.

 

A més, cal destacar que una part molt important d’aquesta producció s’exporta a diversos països del món i al mercat andorrà.

 

Amb la participació en aquesta fira, a Cambra de Comerç i Indústria de Valls pretén, un any més, refermar les relacions d’amistat, comercials i turístiques entre l’àrea de Valls i el Principat d’Andorra. A més, la ciutat de Valls està agermanada amb Andorra la Vella des de l'any 1967.

Comentaris