Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'esfondra l'interior d'una casa al barri antic de Valls

Els fets han obligat a tallar el trànsit als vehicles en el tram entre els carrers dels Metges i Sant Francesc
S'enfonsa una casa del barri antic de Valls | Jordi Vilanova

 

Durant la nit d'aquest passat diumenge, s'ha esfondrat una casa al carrer del Carme de Valls, al barri antic del municipi. Concretament, es tracta del número 38, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. Afortunadament, l'habitatge es troba deshabitat i no ha tingut més afectacions que les de l'estructura de l'immoble. Es tracta d'una casa de planta baixa més dos pisos.

 

Els fets van tenir lloc a cap a les 21.00 hores de diumenge quan es va produir un despreniment parcial d’un forjat de la casa. Les afectacions en l’immoble, no són visibles des del carrer, ja que l’esfondrament ha estat en la part interior de l’habitatge. La casa del costat, corresponent al número 40, no ha patit danys i també està deshabitada.

 

Els Bombers de la Generalitat van enviar una dotació fins al lloc dels fets, on van estar una mitja hora, per inspeccionar la zona i mirar que no hi hagués cap dany material o estructural greu. Després, l’Ajuntament de Valls es va fer càrrec del tema.

 

D'altra banda, a causa d'aquest incident, s'ha tancat al trànsit de vehicles el tram entre els carrers dels Metges i de Sant Francesc. Tot i estar tancada a la circulació, s'ha habilitat un espai de seguretat per on poden passar els vianants. També per seguretat, l'exterior de la casa ha quedat totalment ballat.

 

Després de la visita dels regidors d'Actuacions Públiques i de Seguretat Ciutadana, Judit Fàbregas i Enric Garcia a la zona accidentada aquesta passada nit, els tècnics municipals estan definint aquest matí les actuacions que s'han de realitzar.

 

Esfondraments al Barri Antic: una història que es repeteix

Lamentablement, no és el primer cop que es produeix una notícia com aquesta al Barri Antic de Valls. En les darreres setmanes han caigut façanes d’altres cases d’aquesta zona de la ciutat o s'han produït incidents similars.

 

Un dels principals problemes que tenen en el Barri, a part de la inseguretat, és que hi ha molts immobles buits, vells i desgastats i molts propietaris no se’n fan càrrec.

Comentaris