Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'esfondra el sostre d'una casa deshabitada a Valls

La casa afectada és el número 3 del carrer de Santa Marina
S'ha ensorrat el trespol de la 2a planta d'una casa deshabitada situada al carrer santa Marina 3. | VallsDiari

 

El sostre de la segona planta d'un habitatge deshabitat s'ha esfondrat la tarda d'aquest dimecres, 21 de novembre, a Valls. Segons ha informat l'Ajuntament de Valls, s'ha ensorrat el sostre d'un segon pis d'una casa situada al número 3 del carrer de Santa Marina. A la casa no hi vivia ningú, motiu pel qual no hi ha hagut cap persona ferida a causa de l'esfondrament. Després de les primeres inspeccions tècniques, s'ha pogut constatar que l'esfondrament no ha afectat les cases situades al costat de l'afectada. L'esfondrament tampoc ha provocat afectacions al carrer, el qual segueix obert al trànsit i als vianants. 

 

El consistori vallenc ha informat que les tasques de revisió continuaran aquest dijous, 22 de novembre, amb la llum del dia, i s'acabarà d'analitzar l'estat de l'immoble. Així, es podrà determinar quines actuacions es realitzaran. 

 

S'enfondra parcialment l'interior d'una altra casa al Barri Antic de Valls

Aquest mes de novembre s'ha produït un altre esfondrament parcial d'una casa al Barri Antic. En aquest cas, un immoble deshabitat, al carrer del Carme número 38, es va ensorrar parcialment, de l'interior. L'esfondrament va obligar a tallar al trànsit de vehicles aquest carrer, en el tram entre els carrers dels Metges i de Sant Francesc. Les primeres inspeccions, realitzades pels tècnics municipals, van apuntar que s'haurien enfonsat els forjats interiors. Tot i que es va tancar el trànsit de vehicles, es va establir un espai de seguretat per on sí poden circular els vianants.

 

S'esfondra parcialment un immoble a Valls

I al mes de setembre, un immoble, en aquest cas de quatre pisos, també es va esfondrar al Barri Antic, concretament al carrer Santa Marina número 11. Una biga en mal estat de la primera planta hauria estat la possible causa de la caiguda parcial del trespol. L'incident no va causar danys personals ni afectacions a la via pública. Tot i això, el consistori va reallotjar de manera immediata un veí que vivia en un dels pisos de l'edifici.

Comentaris