Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Valls celebra la primera edició de l'esmorzar de veremadors

L'activitat es realitzarà el pròxim 29 de setembre a la plaça del Blat
L'activitat consistirà en un esmorzar popular a base de sardines que anirà acompanyat amb l'actuació musical del grup So Nat grallers. Els interessats en participar en l'esmorzar hauran de pagar 3 € | delCamp

 

Arriba la primera edició de l'esmorzar de veremadors, la qual tindrà lloc el pròxim 29 de setembre, de 8.30 a 12.00 hores a la plaça del Blat de Valls. Es tracta d'una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar l'organitza la Regidoria de Comerç i Turisme juntament amb la Societat Agrícola de Valls. Així mateix també es compta amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat (Casa Vidal, Ca la Vicky, i els bars restaurants Bruch, Ca l'Àngel, Luga i Planeta Kasteller).

 

L'activitat consistirà en un esmorzar popular a base de sardines que anirà acompanyat amb l'actuació musical del grup So Nat grallers. Els interessats en participar en l'esmorzar hauran de pagar 3 €; l'esmorzar inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomàquet, alls, raïm i aigua o vi. Els tiquets es poden adquirir de manera anticipada a l'Oficina de Turisme, a les parades del mercat de la fuita i la verdura i als establiments col·laboradors. O bé, si es desitja, es podran adquirir el mateix dia 29 fins a exhaurir les degustacions.

 

«Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica»

Aquest és el lema amb què el mercat de la fruita i la verdura de Valls celebra les diferents activitats promocionals de 2018. L'objectiu és fer valdre els productes quilòmetre 0 que es poden trobar al mercat i recordar els beneficis que implica la consumició de productes de temporada, així com la importància de mantenir estructures de mercat que aposten per la sostenibilitat de l'activitat de la pagesia i un model de comerç que afavoreixi la proximitat. Aquestes activitats promocionals s'han celebrat durant tot l'any i inclouen showcookings, activitats pedagògiques a les escoles, la primera favatada popular el passat mes d'abril o la degustació de vermut.

Comentaris