Activitats de Nadal als Teatres de Valls

Obres de Pau Casals, de Strauss i la tradicional representació dels pastorets passaran per Valls durant aquestes festes
Les composicions essencials de Strauss es restitueixen mitjançant el ballet, les coreografies estilitzades i els vestuaris lluminosos | Cedida

 

El Nadal arriba a Valls amb un caràcter marcadament musical. Els espectacles nadalencs van començar el passat dijous, dia 20 de desembre, i s’allargaran fins a la diada de Reis, en què se celebrarà la tradicional cloenda dels Pastorets Principals. Els tiquets per als espectacles es poden adquirir mitjançant el portal web ticketea.com, trucant al telèfon 902 044 226 i a les taquilles del Teatre Principal, les quals realitzen un horari ampliat de matí i tarda, amb excepció dels dies festius. A les taquilles del Principal també trobareu els abonaments per a la nova temporada, un obsequi ben estès per a les celebracions del Tió i dels Reis d'Orient. 

 

El violoncel de Pau Casals al Principal

També el 20 de desembre, l’Orquestra Camera Musicae va tocar al Principal. Haydn i Mozart van ser alguns dels protagonistes de la cita convocada pels Amics de la Música i els Teatres de Valls. No menys protagonista, però, va ser Mariona Camats, violoncel·lista guanyadora de la beca Pau Casals l’any 2016 i que va actuar portant el seu violoncel tan especial, el qual va ser especialment fabricat l’any 1921 per al mestre Pau Casals. Camats va rebre aquest instrument de mans de Lluís Claret.

 

Les melodies de Strauss

El segon espectacle musical d’aquest Nadal arriba al Centre Cultural i estarà protagonitzat per la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, la qual es situa com a la producció nadalenca més famosa d’europa i que ja acumula tres dècades d’experiències i 5 milions d’espectadors arreu del món. La producció está inspirada en la tradicional cita de Viena i inclou els títols més reconeguts dels vals, les marxes i les polques del cèlebre compositor austríac Johann Strauss. Les composicions essencials de Strauss es restitueixen mitjançant el ballet, les coreografies estilitzades i els vestuaris lluminosos. L’espectacle, prèviament organitzat pel dijous 27, s’ha passat al dissabte 29. 

 

Altres funcions dels Pastorets Principals

El grup de Pastorets Principals de Valls, a més de l’actuació del passat dia 20 de desembre, tenen planejades set funcions més que es duran a terme els dies 26, 29 i 30 de desembre així com 1, 4 i 6 de gener a les 18.00 h (el dia 4 de gener, a més, es farà una altra actuació a les 21.00 h). A l’escenografia de la tradició dels Pastorets Vallencs s’hi sumen tres nous telons que contribuiran a arrodonir els Pastorets amb més representacions de les que es programen al Camp de Tarragona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris