Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una quarantena d’usuaris utilitzen el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Valls

En sis mesos s’han efectuat 210 recàrregues
Una quarantena d’usuaris utilitzen el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Valls en sis mesos. | Valls.cat

 

Durant el primer mig any de funcionament de l’estació de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics instal·lada a la zona del Vilar de Valls, l'han utilitzat 41 persones diferents, que han efectuat 210 recàrregues amb un total de 1.800 kW, la qual cosa representa uns 12.000 quilòmetres d'autonomia sense cap cost per als propietaris dels vehicles. Segons dades facilitades per l’Ajuntament, aquest quilometratge equivaldria a uns 900 euros en combustible, que per tant no s'han consumit i alhora s'han evitat unes emissions de 1.800 kg de CO² a l'atmosfera.

 

S'amplia l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics de Valls

Dotze persones es donen d'alta a l'Ajuntament de Valls

El nombre d’usuaris que s’han donat d’alta a l’Ajuntament de Valls ha estat de 12 persones, a les quals s'ha lliurat la targeta que permet recarregar per poder utilitzar aquest servei i en d’altres estacions públiques de Catalunya. Concretament, són cinc persones de Valls i les set restants d'altres punts del territori català. Així mateix, deu són usuaris de cotxes, un de moto i un de bicicleta elèctrica.

 

Quinze persones diferents passen pel punt de recàrrega aquest mes de desembre

En aquest darrer mes de desembre s'han beneficiat del punt de recàrrega un total de quinze usuaris diferents, que han realitzat un total de quaranta-set recàrregues amb gairebé 500 kW subministrats, segons les dades proporcionades per la mateixa plataforma tecnològica de l'estació del Vilar. 

 

«Les dades confirmen l'encert del projecte»

Des de la regidoria de Mobilitat del consistori vallenc es destaca que «les dades confirmen l'encert del projecte, que a priori partia d'una teòrica demanda zero i que, en canvi, ha anat creixent des del primer dia fins ara». Per l'estació de Valls hi han passat un total de quaranta-una persones diferents, de les quals dotze s'han donat d'alta a la capital de l’Alt Camp. La resta han estat visitant que eren coneixedors de l'existència de l'estació vallenca.

Comentaris