Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mor Esteban Claver, el propietari del restaurant d'Alcover El Álamo

Ha traspassat a l'edat de 74 anys
Esteban Claver. | Facebook

 

Esteban Claver, conegut propietari del restaurant d'Alcover El Álamo, ha mort als 74 anys. Claver va obrir l'establiment l'any 1970 i amb el pas del temps l'ha convertit en un dels grans centres de celebracions de la demarcació de Tarragona on s'hi celebren banquets, casaments, comunions i altres esdeveniments. El restaurant es troba situat a l'entrada d'Alcover venint des de Montblanc per la carretera C-14.

 

L'alcalde d'Alcover té un emotiu record per Claver

  

L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, ha tingut un emotiu record per Claver del que ha dit que era una persona «molt important» pel poble i que la seva pèrdua ha estat un cop que no s'esperaven. Figueras ha destacat la feina que turísticament ha fet Esteban Claver per Alcover, recordant que molts dels comensals que passen pel seu restaurant, tant entre setmana com cap de setmana, després visiten el poble. 

 

Pel seu restaurant hi han passat representants de diverses formacions polítiques

 

Al restaurant El Álamo hi han passat representants de molts partits polítics, com el Partit Popular, el Partit dels Socialistes de Catalunya o Convergència i Unió, els quals hi han celebrat convencions, dinars o la típica calçotada.  

  

Claver ha col·laborat amb moltes entitats d'Alcover

  

Claver també ha col·laborat, amb la marca del seu restaurant, en moltes entitats del poble, ajudant-les en el seu dia a dia, patrocinant, per exemple, el Club de Futbol d'Alcover. A més, ha tingut una col·laboració activa amb la Fira de Bandolers que cada mes d'octubre s'organitza en aquest municipi de l'Alt Camp. Per Figueras, «la Fira no seria el mateix sense el restaurant El Álamo». El restaurant també repeteix nombrosos càterings arreu del territori i d'aquesta manera, tal com subratlla Figueras, dona a conèixer la marca Alcover.

 

Enterrament a la parròquia de l'Assumpció d'Alcover

L'enterrament tindrà lloc avui dijous, 29 de novembre, a dos quarts de cinc de la tarda a la parròquia de l'Assumpció d'Alcover.

Comentaris