Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Èxit de la Mostra de gastronomia i vins d’alçada al Pla de Manlleu

Més de 500 persones participen en la cinquena edició, consolidant la cita un any més
La mostra es va desenvolupar a la plaça Montserrat i Solé. | Cedida

 

La cinquena edició de la Mostra de gastronomia i vins d’alçada celebrada el darrer dissabte al Pla de Manlleu va estat tot un èxit. La jornada va acollir una gran afluència de públic assistent que no es va voler perdre aquesta diada gastronòmica i enològica, de referència a la comarca de l’Alt Camp. I és que gràcies a la nombrosa assistència de visitants, la mostra es consolida un any més com una d’aquelles cites ineludibles de l’estiu. Es calcula que unes 500 persones van passar per la plaça Montserrat i Solé, que va acollir petits i grans.

L’obertura de la mostra, de caràcter vespertí, va ser a les vuit del vespre i es va desenvolupar a la plaça Montserrat i Solé, lloc on també es va fer la venda d’entrades. A part del vessant gastronòmic i enològic, els assistents també van poder gaudir del servei de bar i de música a la fresca per acabar d’arrodonir un any més la vetllada. Aquesta mostra està organitzada pel Comerciants del Pla de Manlleu.

 

Èxit des del 2014

La primera edició de la Mostra de gastronomia i vins d’alçada va tenir lloc el 23 d’agost de l’any 2014. Va ser una iniciativa d’empresaris bodeguers i del ram de l’alimentació de la zona i l’Ajuntament d’Aiguamúrcia els va donar suport procurant la màxima difusió de l’esdeveniment. L’èxit va ser rotund, ja que la participació va superar totes les expectatives amb 700 tiquets venuts per a degustacions. En aquest cas, la jornada va començar amb una caminada entre les vinyes fins a l’ermita romànica de Sant Miquel, amb explicacions sobre el terrer i les varietats de raïm i una explicació històrica de l’ermita.  Al temple es va fer un refrigeri on hi havia unes 50 persones.

 

Al vespre al Cafè noucentista del Pla de Manlleu es va portar a terme una trobada de plaques de cava. Quan el grup de caminadors va arribar al Cafè del Pla de Manlleu es va iniciar la mostra gastronòmica, a la que van assistir unes 300 persones, que van poder degustar els productes de les bodegues, restaurants i forn de pa de la zona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris