Els Pastorets.

Els Pastorets de Valls tanquen amb una ocupació absoluta una temporada marcada per la Covid-19

El Grup del Teatre Principal tanca un Nadal d’èxit en el qual ha aconseguit el 98% d'ocupació i 1.061 espectadors

Els Pastorets Principals  de Valls són el clàssic per excel·lència de la celebració de Nadal a la ciutat. Fa pocs dies, el  Grup del Teatre Principal  ha posat punt final a la temporada després d'uns mesos convulsos, en què l'entitat ha hagut d'enfrontar-se a les dificultats  derivades de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, que han fet més difícil que mai la posada en escena dels seus espectacles.

Tot i les limitacions d'aforament dels Teatres de Valls, fixades en un 50% del total habitual dels equipaments escènics, el Grup del Teatre Principal ha penjat el cartell d'exhaurit en les 6 sessions programades dels Pastorets, amb una ocupació del 100% respecte al total disponible i amb l'assistència de 813 espectadors. Cal recordar que, degut a l'aprovació del toc de queda, l'entitat va acordar suspendre la funció nocturna i reubicar els espectadors que ja n'havien adquirit entrades, entre la resta de representacions en horari de tarda.

Es consolida el cabaret de Cap d'Any

Pel que fa al cabaret de Cap d'Any, el muntatge ha congregat 248 espectadors  en la doble sessió de vespre dels dies 30 i 31 de desembre, consolidant així l'espectacle, que repetia per segon any i que es va mantenir com una de les poques propostes culturals per a celebrar l'arribada del nou 2021 a la ciutat. Així, el cabaret Un Cap d'Any a l'Infern va assolir la xifra del 93% d'ocupació del total fixat com a disponible i a la venda. Amb aquestes dades, el Grup del Teatre Principal tanca un Nadal d’èxit en el qual ha aconseguit el 98% d'ocupació i  1.061 espectadors  entre tots dos espectacles.

L'entitat celebra també el bon funcionament dels  protocols i operatives internes, posades en marxa des del mateix moment en què van iniciar els assajos, per tal de seguir la normativa antiCovid, a recer de les pautes fixades pels plans sectorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per la mateixa Coordinadora de Pastorets de Catalunya. El GTP ha treballat, aquest any, mitjançant diversos grups bombolla, aïllats entre ells, per tal de blindar la seguretat d'intèrprets i equips tècnics, així com l'execució de tots dos espectacles.