PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Extingit un incendi a la carretera de Picamoixons, a Valls

Els Bombers de la Generalitat han pogut controlar i extingir un foc que ha cremat 300 metres quadrats de vegetació als marges de la via
Diversos camions dels Bombers, en una imatge arxiu | Bombers de la Generalitat
 

Avui dimarts 21 d'agost, al migdia, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís on s'informava que s'estaven cremant els marges de la carretera de Picamoixons, a Valls. Concretament, els serveis d'emergència han estat alertats a les 14.24 hores i fins al lloc de l'incendi hi han enviat tres dotacions.

 

Els Bombers han treballat en l'incendi durant més de dues hores fins que, al voltant de les cinc de la tarda, han comunicat que tenien el foc completament extingit. També han informat que han cremat uns 300 metres quadrats de vegetació als marges de la carretera, tot i que no ha calgut tallar la via.

 

 

Més vegetació cremada, a la ciutat de Tarragona

Durant aquest mes d'agost, diverses zones de la ciutat de Tarragona han patit incendis. Un dels focs va cremar el passat dimecres, 8 d'agost, a la tarda i l'incendi va cremar 2.036 metres quadrats de massa forestal situada al costat de l'escola La Salle de Tarragona, a tocar del barri de Sant Pere i Sant Pau

 

Els Bombers de la Generalitat van enviar 8 dotacions fins al barri tarragoní, entre les quals es trobaven dos mitjans aeris, tres camions i tres vehicles de comandament. Els efectius van estar treballant-hi des de les 17.30 hores, quan van rebre l'avís, fins a les 19.15 hores, quan van poder extingir l'incendi.

 

Un altre incendi al barri de Sant Salvador, també de Tarragona, va cremar una zona forestal situada darrere del Camp de Tir Jordi Tarragó, el passat dilluns 13 d'agost. Els Bombers hi van enviar dotze dotacions i van haver de carregar aigua del riu Francolí per controlar les flames. Els efectius van estar treballant durant una hora i després van continuar remullant la zona per evitar qualsevol revifada. Finalment, el foc va acabar cremant gairebé una hectàrea de terreny.

 

Dos ferits lleus en un incendi d’un pis a Reus

El passat dissabte 18 d’agost, al matí, hi va haver un incendi en el pati interior d’un edifici del carrer d’Alcover, a Reus. Les flames es van propagar fins a l’edifici adjacent i, quan els Bombers van arribar-hi, els veïns ja havien aconseguit sufocar les flames gràcies a diversos extintors.

 

A causa d’aquest incendi, diversos veïns que van aconseguir apagar les flames van resultar ferits lleus i van ser atesos ‘in situ’ pels efectius d’una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris