nadal-valls

Valls programa la segona edició de 'La Fàbrica de les Il·lusions' amb canvis significatius

L'activitat se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener. Les entrades es podran adquirir a les taquilles del Teatre Principal o a través del web de l'Ajuntament

Aquest Nadal, la Fàbrica de les Il·lusions de Valls es reinventa per adaptar-la a les mesures de control, seguretat i higiene necessàries pel context actual. Així, amb la finalitat que els nens i nenes puguin gaudir d'aquesta època tan especial de l'any, l'Ajuntament de Valls impulsa els mitjans audiovisuals per oferir al públic assistent un nou espectacle familiar ple de llums, música, colors i molta màgia, on els infants s'endinsaran en un viatge espacial per les estances de la Cooperativa.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La Fàbrica de les Il·lusions se celebrarà els dies 2 ,3 i 4 de gener de 10.00 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.30 h. L'espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 3 a 11 anys, acompanyats sempre per una persona adulta. Les persones que vulguin visitar la Fàbrica podran adquirir les seves entrades a partir del dimecres 16 de desembre a les 12.00 h a través del portal web de l'Ajuntament o de manera presencial a les taquilles del Teatre Principal. El preu de l'entrada serà de 2 euros per persona i la durada de la visita serà, aproximadament, de 20 minuts en grups reduïts. 

Suport del comerç local

El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Grup del Teatre Principal i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines i Electrollar. Per poder participar de les activitats caldrà en tot moment seguir i respectar les mesures de control i sanitàries establertes per part de l'organització, entre les quals s'hi compten l'obligatorietat de portar la mascareta (per a majors de tres anys), la desinfecció de mans en accedir al recinte, evitar tocar els elements comuns de l'espai i mantenir les distàncies de seguretat.


Comentaris