Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

‘El fantasma de Canterville’ arriba aquest dissabte al Centre Cultural de Valls

Es tracta del primer espectacle de l'abonament de la temporada de tardor dels Teatres de Valls
Imatge promocional de l'obra 'El Fantasma de Canterville'. | Cedida

 

Aquest dissabte 27 d'octubre l'actor Joan Pera serà ‘El fantasma de Canterville’ al Centre Cultural, en el primer espectacle d'abonament de la temporada de tardor dels Teatres de Valls.  

 

Aquest títol concebut inicialment com una novel·la per l'escriptor irlandès Oscar Wilde, ha estat adaptat al llarg de la història per al teatre, el cinema, la televisió, els musicals i l'òpera. En aquest cas, Joan Pera encapçala la història amb una hilarant comèdia que no deixarà indiferent l’espectador.

 

Amb la direcció de Josep Maria Mestres, Lord Canterville convida l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell a Anglaterra. Els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa d'ençà que assassinà la seva esposa. Però els nous inquilins no fan cas i es burlen del fantasma que, a fi de mantenir intactes la reputació i l'honor, farà tot el possible per atemorir-los. 

 

Joan Pera es posa en la pell d'un dels grans personatges de la literatura universal en aquest nou espectacle de la productora barcelonina Focus, en una adaptació que signa Joan Yago. El repartiment el completa un elenc integrat per Pep Sais, Òscar Castellví, Betsy Túrnez, Claudia Costas  i David Olivares.

 

Fins al dia abans, divendres 26, la taquilla central del Principal permet obtenir l'entrada d'aquest muntatge junt amb els dos altres espectacles en abonament, ‘Les noies de Mossbank road’ amb la direcció de Sílvia Munt i una de les creacions amb més nominacions als premis de l'espectador Butaca 2018 , i ‘Èdip’ amb la conducció d'Oriol Broggi.

 

Venda de localitats i promoció jove

La venda de les localitats es realitza no sols a les taquilles del Teatre Principal sinó també les 24 hores al web www.ticketea.com i al telèfon 902 044 226. 30 minuts abans de l'inici de la funció, és a dir, des de les 20.30 h els joves de fins a 30 anys poden adquirir localitats a 3 euros dins la Promoció Jove, que impulsen els Teatres de Valls.

 

Finalment, 15 minuts abans de l'espectacle, els alumnes d'Espai Trad, de Valls, donaran la benvinguda als espectadors en una de les accions de suport a la visualització de la jove creació local. 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris