El grup vallenc Fenya Rai obre el Festival Terra de Bandolers d'Alcover

A part de gaudir de la música, els assistents podran degustar en els restaurants d'Alcover, diferents àpats de gastonomia bandolera
Els membres del grup Fenya Rai. | Cedida

 

Els vallencs Fenya Rai seran els encarregats de donar el tret de sortida aquest dissabte al festival Terra de Bandolers que se celebrarà al municipi d’Alcover fins al 16 d’agost. El concert del grup de Valls serà a les 22.00 hores a l’església Vella i serà gratuït. Es preveu que ofereixin un repertori a partir de la revisió de cançons que formen part de la nostra cultura popular, algunes d’elles tretes del cançoner de Joan Amades i d’altres de sentir-les cantar i tocar en altres llocs.

El grup està format per quatre músics (percussió, acordió diatònic, baix elèctric, guitarra) amb les veus de Jordi Jubany, Roger Montalà, Jaume Martínez i David Tudela. La voluntat de la formació vallenca és la de fer un treball musical de fusió, potser pel fet que la majoria dels seus components vénen d’estils que no tenen res a veure amb l’anomenada música d’arrel tradicional i popular. Fenya rai, vol ser un grup per passar una bona estona, que entronca amb el vallfogonisme i l’humor irònic que sempre ha distingit el poble català.

 

Gastronomia bandolera en el festival

A part de gaudir de la música, durant els dies que dura el festival, els assistents podran degustar diferents àpats de l'època bandolera que oferiran els restaurants Ermita del Remei, K l'Ermità i Mas Rosich a la Nostra, així com realitzar caminades i rutes ciclistes per l’entorn natural del municipi. Per a més informació i venda d'entrades es poden consultar les pàgines web www.alcover.cat i www.conventarts.cat, adreçar-vos a la Casa de Cultura Ca Cosme o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

 

El festival inclou propostes gratuïtes i altres de pagament. S’ha posat a disposició del públic interessat un abonament que inclou tots els espectacles de pagament del festival i que permetrà gaudir d’avantatges com activitats gratuïtes al Museu i al patrimoni urbà així com estacionar gratuïtament a Mas de Forès per fer una ruta a la Vall del Glorieta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!