Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Castanyada Jove de Valls es trasllada al Pati

Hi haurà actuacions i espectacles des de la tarda fins a la nit. Destaca un karaoke jove que comptarà amb la participació de cantautores locals
El Pati acollirà la Festa de la Castanyada de Valls. | cedida

 

La Festa de la Castanyada a Valls d'enguany comptarà amb algunes novetats i canvis.  El més significatiu, la ubicació que serà al Pati, i que s'iniciarà amb un espectacle infantil organitzat pel Centre Cívic a càrrec de la companyia deParranda a les 17.30 hores. L'espectacle, que porta per nom ‘Queviures a tota castanya!’ farà que els més petits gaudeixin de jocs, danses i cançons, remarcant el producte local i el comerç de barri.

 

El Centre Cívic i el servei municipal de joventut VallsJove organitzen un conjunt d'activitats pel dimecres 31 d'octubre amb el nom #atotacastanya, que inclou entre d'altres, una nova edició de la Castanyada Jove.

 

És per això que, després de l’espectacle infantil, començaran les activitats pel jovent. A partir de les 18.45 hores i fins a la nit es realitzarà un karaoke jove amb grans altaveus, llums i pantalla gegant amenitzat per la companyia artística Loren. El Karaoke comptarà també amb la participació de cantautores locals com Elena Volpini, Maria Jacobs o Mariona Escoda, amb trajectòries musicals ja consolidades, però s'hi pot apuntar qui vulgui. Després del karaoke i per a finalitzar la jornada hi haurà festa amenitzada pel discjòquei DML Sound! Tots els actes que es realitzen són de caràcter gratuït.

 

Al llarg de la tarda hi haurà actuacions diverses, entre elles, de les escoles i centres de dansa i ball de la ciutat (Addagi, Infinity i Nou Ritme) i, de la mà de l'artista local Dario Proximity, il·lusionista, cantant i showman que ha participat en diferents programes televisius com ‘Pura magia’ de Televisió Espanyola.

 

Campanya contra les agressions sexistes

Per altra banda, el servei de Joventut, activarà la campanya ‘Valls contra les agressions sexistes en l'oci i la festa’, amb la finalitat que en els espais on es desenvolupin els actes nocturns tothom pugui expressar-se lliurement i amb seguretat. El protocol fixa pautes sobre com actuar davant casos de violència sexista i contra la diversitat afectiva sexual i en funció del nivell d'agressió estableix on s'han de dirigir els afectats.

Comentaris