Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

Èxit de públic en la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’

Més de 50 persones van celebrar una verema tradicional fins a obtenir el most
La Festa de la Verema ha portat una cinquantena de persones a peu de vinya. | Adernats

 

Adernats, de Nulles, ha incorporat amb èxit una nova activitat dins dels calendari d’enoturisme. Aquesta vegada, amb una Festa de la Verema que ha portat una cinquantena de persones a peu de vinya, veremant a mà els últims raïm de la temporada i portant-los al celler per trepitjar-los amb els peus.

 

Una vegada obtingut el most, cada família va poder emportar-se'n una ampolla, no sense abans etiquetar-lo i posar-li un nom comercial. Una experiència per petits i grans que ajuda a comprendre i experimentar la feina del camp, tant important al nostre territori en productes com el vi.

 

Es van poder veremar a mà els últims raïm de la temporada. | Adernats

 

Ruta amb carro i amb cavall per les vinyes

A més, s’ha comptat amb la presència d’un carro d’ExperienciesRurals, un col·laboradors d’Adernats amb qui han iniciat rutes amb carro i cavall pel territori, una nova i singular experiència que proposa aquest jove equip d’enoturiosme entusiasmats pel món vinícola.

 

Vermut-concert davant un centenar de persones

Per celebrar que un any més s’ha veremat un raïm de qualitat, amb el que s'obtindrà el preuat most que derivarà en vi, es va celebrar un vermut concert que va aplegar un centenar de persones. Al ritme dels vallencs Fenya Rai, es va poder tastar alguns els vins i caves Adernats, en especial, un nou cava gran reserva anomenat Adernats Pur. Segons Aderants, es tracta d' «un cava salvatge, sense licor d’expedició», que es va presentar aquell mateix dia i que podem trobar a la vinoteca de Nulles. Aquesta setmana tornen els sopars sensorials Vinitcultura, que ja comptem amb l’aforament complert fins la primavera.

 

Un cop arribats al celler el raïm es va poder trepitjar amb els peus. | Adernats

 

Clima càlid i mediterrani a Adernats

Adernats es troba a la comarca de l’Alt Camp, a Nulles, on gaudeix d’un clima càlid, temperat i típicament mediterrani. El municipi, a només dotze quilòmetres del mar, fa que el raïm combinini una excel·lent maduració a causa de la una gran quantitat d’hores de sol que disposa, amb una bona acidesa atorgada per la marinada, fet que produeix uns vins amb una sensació molt refrescant.

Comentaris