Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Aquest diumenge finalitza a Miramar el Festival Internacional de Música a la Fresca

La Cançó d’Autor d’Adeline, posarà el punt i final a la quarta edició del certamen, celebrat entre Figuerola del Camp i Miramar
Imatge de la darrera actuació del festival que va tenir lloc el passat 10 de setembre. | Aj. Figuerola

 

Tres actuacions musicals han format part de la IV edició del Festival Internacional de Música a la Fresca, organitzat per l’Ajuntament de Figuerola del Camp amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Associació de Veïns de Miramar.

 

Tres tardes i nits d’estiu on el protagonisme ha estat per la música en un ambient íntim i tranquil. Bé, de moment han estat dues les vetllades musicals, ja que la tercera i última té lloc aquest diumenge dia 23 de setembre a les 18.30 hores a l’església de Sant Mateu de Miramar amb el concert d’Adeline ‘Cançó d’Autor’.

 

Les propostes musicals del festival

El tret de sortida del festival es va donar fa aproximadament un mes, el dia 18 d’agost, amb un concert al carrer de Dalt de Figuerola del Camp amb Spaguetti Western Trio on els assistents van poder gaudir d'una nit de blues i jazz.

 

La següent proposta va arribar fa uns dies, també a Figuerola del Camp, el passat 10 de setembre. En aquest cas el concert va anar a càrrec de Maria Baraona sota el títol ‘Les Nostres Cançons’. L’actuació s'havia de fer a la plaça de la Llibertat a les 19.30 hores, però finalment es va fer a la sala de la Cooperativa.

 

Ara el concert de cloenda es farà a Miramar, en un entorn màgic i íntim com és aquest nucli urbà des d’on es pot tenir una increïble panoràmica del Camp de Tarragona gràcies a la seva situació.

 

De fet, Miramar ja va acollir aquest estiu una altra nit musical amb un gran èxit d’assistència, com és la mítica Nit de les Espelmes, on gent vinguda de diverses poblacions es va aplegar a la plaça per escoltar les cançons dels cantautors i músics del territori, sota la llum únicament, de tot un seguit d’espelmes repartides en diferents punts de l’espai.

Comentaris