El pavell贸 Joana Ballart de Valls estrena nou parquet amb l'inici del nou curs

S鈥檋an invertit 90.000 euros en les obres, que es van iniciar el passat mes de juliol. L'anterior parquet presentava importants defici猫ncies
L'alcaldessa, Dolors Farr茅, ha visitat el pavell贸 aquest dijous. | Cedida

 

El pavell贸 municipal Joana Ballart de Valls ja ha estrenat el nou parquet en la seva pista central. Aix貌 ha estat despr茅s de les obres que s鈥檋an fet des del passat mes de juliol.

 

Aquest dijous 12 de setembre, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farr茅, ha visitat l'equipament acompanyada pel president executiu del Club B脿squet Valls, Mag铆 Mallorqu铆, pel president del Patronat Municipal d'Esports, Enric Garcia, i el regidor responsable d'equipaments municipals, Xavier Salat.

 

Les obres han comportat una inversi贸 de 90.000 euros i han suposat la substituci贸 completa del parquet de l'hist貌ric pavell贸 poliesportiu. Els treballs s'han executat durant aquest estiu per interferir el m铆nim possible en el calendari d'activitats, entrenaments i competicions esportives.

 

L鈥檃nterior parquet presentava defici猫ncies importants

L'antic parquet, que ja tenia m茅s de 15 anys, presentava defici猫ncies importants per a la pr脿ctica de l'esport i, amb les obres actuals, s'ha aprofitat per sanejar el subs貌l, a m茅s de col路locar-hi tela asf脿ltica a茂llant.

 

La superf铆cie de l'actuaci贸 茅s de 935 m2 i el nou parquet, de faig mass铆s, t茅 22 mm de gruix. S'han senyalitzat tamb茅 les zones de joc per a b脿squet i tamb茅 per a handbol i futbol sala.

 

La col路locaci贸 del nou parquet 茅s la segona inversi贸 en pocs anys al Joana Ballart. L'any 2018, l'Ajuntament i la Diputaci贸 de Tarragona ja van remodelar la instal路laci贸 amb motiu de la celebraci贸 de les competicions de tenis taula dels Jocs Mediterranis. En aquella ocasi贸, amb una inversi贸 de 149.000 euros.

 

El pavell贸 constru茂t l'any 1971 rep el mom de Joana Ballart, esposa d'Antonio Gallardo, una de les persones que, junt amb socis del CB Valls i diversos ciutadans, m茅s va col路laborar econ貌micament per construir aquesta emblem脿tica instal路laci贸 amb gaireb茅 50 anys d'hist貌ria.

 

Construcci贸 d'una nova pista poliesportiva

D'altra banda, la instal路laci贸 del parquet al pavell贸 coincideix amb la construcci贸 d'un nou equipament al Centre Esportiu Municipal el Vilar. En concret, continuen les obres a la nova pista del Vilar que, amb una inversi贸 de 331.000 euros, se situar脿 a l'espai que ocupava l'antiga piscina del Vilar. 

 

Aquesta nova pista estar脿 adaptada per a la pr脿ctica del futbol de sala, b脿squet, handbol, patinatge i hoquei. La pista tindr脿 unes dimensions de 44x22 metres i el projecte tamb茅 contempla la millora urban铆stica de tot l'espai i l'eliminaci贸 de barreres arquitect貌niques per permetre l'accessibilitat a les futures instal路lacions.

 

Tamb茅 s'ha previst la construcci贸 d'un mur perimetral i la instal路laci贸 de nous punts de llum. Es preveu que les obres a la nova pista finalitzin a mitjans del mes d'octubre.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris