Ensurt en un edifici de Valls per una forta olor de gas

Els fets s'han produït aquest dissabte al migdia
Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen en un incident, en una imatge d'arxiu. | Mario Tomás

 

Ensurt, aquest dissabte al migdia, en un edifici de Valls. Quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres de la tarda, els veïns del carrer de la Fraternal, número 2, de la capital de l'Alt Camp, han alertat els Bombers de la Generalitat de la persistència d'una forta olor de gas, que han anat notant al llarg de tot el matí amb una certa freqüència.

 

Una forta olor de gas que s'ha resolt sense cap incidència

Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, el veïnat ha alertat que, a les escales del pis, sentien una olor de gas molt forta. Després de desplaçar-s'hi amb dues dotacions, els Bombers han fet comprovacions a la instal·lació, i totes les lectures han donat negatiu pel que fa a la detecció de fuites. Després de fer diverses inspeccions al lloc dels fets, han comprovat que l'olor podria procedir d'una bombona de càmping gas.

 

Malgrat això, però, des dels Bombers s'han posat en contacte amb la companyia subministradora, Gas Natural, perquè desplacessin els seus serveis tècnics per tal de corroborar l'estat de la instal·lació. Malgrat l'ensurt i la preocupació al llarg de les darreres hores, l'incident del carrer de la Fraternal s'ha resolt sense cap dany i sense necessitat d'evacuacions. La Policia Local de Valls també ha treballat al lloc dels fets, fent labors de col·laboració amb els Bombers.

 

Els Bombers salven un caçador accidentat a les Terres de l'Ebre

Aquesta actuació no ha estat, sens dubte, la més dificultosa d'aquest dissabte per part dels Bombers a les comarques de Tarragona. Als volts del migdia, el GRAE ha col·laborat en el salvament d'un caçador que ha caigut pel barranc de Lloret, situat a Roquetes. L'home ha resultat ferit, tenia una cama trencada i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb helicòpter.

 

Potser et pot interessar