PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

El Gran Recapte de Valls supera els 21.000 quilos d’aliments recollits

La jornada solidària ha comptat amb el suport de 186 voluntaris
Una caixa plena al Gran Recapte d'Aliments | Àngel Ullate

 

El Gran Recapte a Valls ha assolit els 21.283 kg d'aliments, en un any que ha destacat per la important participació ciutadana. L'acció solidària, impulsada sobretot entre els dies 1 i 3 però que ha tingut continuïtat unes setmanes més d'aquest mateix desembre ha estat impulsada per la Fundació Banc d'Aliments, Càritas Arxiprestal de l'Alt Camp, l'Assemblea Local de la Creu Roja, el menjador social ‘la Taulada’’, el Consell Comarcal de l'Alt Camp, l'Associació Egueiro i l'Ajuntament.

 

187 voluntaris al Gran Recapte de Valls

La nota destacada de l'edició d'aquest 2018 ha estat la col·laboració ciutadana que, amb la seva solidaritat, han fet possible la recollida d'aliments que es distribuiran a persones i famílies en situació de vulnerabilitat. Així, els 187 voluntaris de l'edició d'enguany han tingut altre cop un paper clau a través de les entitats que s'han bolcat en la recollida d'aliments, en una iniciativa que fomenta la solidaritat i la cohesió social. A més, alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social de l'Institut Narcís Oller han realitzat càpsules de sensibilització adreçades a alumnes de 6è de primària de diversos centres educatius de Valls durant els dies previs al Gran Recapte.

 

Caritas, Creu Roja, La Taulada , Associació Egueiro, Associació Gambiana de Valls – Camben-cafo, Associació Porta Oberta, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Fundació Ginac, Fundació Resilis - Crei el Guaret, Institut Narcís Oller i Òmnium Cultural,a més dels voluntaris del Banc d'Aliments han estat les entitats voluntàries que han fet possible la iniciativa a la capital de l'Alt Camp. També s'han recollit aliments als instituts Jaume Huguet i Narcís Oller i al Col·legi Claret.

 

Els diners del lot de Nadal donat pels regidors a aquesta iniciativa

Per la seva part, l'Ajuntament ha complementat la recollida d'aliments amb la compra d'aliments proteics frescos, a través dels conveni de col·laboració existent amb 'la Caixa' i els diners del lot de Nadal donat pels regidors a aquesta iniciativa.  

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris