Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Una parella tarragonina, atrapada a Ucraïna amb els seus nadons pel «canvi de criteri del govern espanyol»

ALERTA

Mor una dona en caure des d'un balcó al Parc de la Ciutat de Tarragona

ATENCIÓ

Diversos interns agredeixen dos funcionaris al Centre Penitenciari de Mas d'Enric

Valls se suma, un any més, al Gran Recapte d’aliments

Tindrà lloc aquest proper cap de setmana, 30 de novembre i 1 i 2 de desembre
Presentació de la campanya solidària de recollida d'aliments del Gran Recapte a Valls. | J.V.

 

Vuitè any que Valls organitza el Gran Recapte. Cada any el nombre d'aliments ha crescut fins a situar-se en més de 20.000 quilos. Aquests aliments contribueixen a omplir de recursos els magatzems de les entitats socials de la ciutat, fet que facilita el posterior repartiment a aquelles famílies més necessitades de la població. Els aliments que fan més falta, segons els organitzadors, són llegums seques, oli d'oliva, llet, pasta, conserves de peix i fruits secs.  

  

  

 

Horaris de la recollida d'aliments i comerços participants 

La recollida d'aliments es realitzarà en els supermercats el divendres dia 30 de novembre de 17 a 21 hores, el dissabte 1 de desembre, de manera ininterrompuda, de 9 a 21 hores i també el diumenge dia 2 de 9 a 13 hores. Concretament, els supermercats que participen al Gran Recapte són: Aldi, Àrea - Guissona, Bon Preu, Carrefour, Dia (carrer Teatre i Fornàs), Esclat, Lidl,  Mercadona i Spar-Fragadis.

 

Les entitats que fan possible aquesta recollida d'aliments són l’Associació Egueiro, La Taulada, l’Associació Porta Oberta, Càritas Arxiprestal, Creu Roja, Fundació Ginac, Fundació Resilis - CREI el Guaret, Colla Joves Xiquets de Valls, Associació Gambiana de Valls - Camben Cafo, Institut Narcís Oller i Òmnium Cultural.

 

Cinc quilos d'aliments per una entrada al cinema

Paral·lelament, els cinemes de Valls s'uneixen una vegada més a la campanya, concretament el divendres dia 30 de novembre amb una sessió especial de la pel·lícula «El Grinch» que tindrà lloc a les 19.40 hores. Portant 5 quilos d'aliments, els espectadors podran entrar gratuïtament al cinema.

Comentaris