Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Valls se suma, un any més, al Gran Recapte d’aliments

Tindrà lloc aquest proper cap de setmana, 30 de novembre i 1 i 2 de desembre
Presentació de la campanya solidària de recollida d'aliments del Gran Recapte a Valls. | J.V.

 

Vuitè any que Valls organitza el Gran Recapte. Cada any el nombre d'aliments ha crescut fins a situar-se en més de 20.000 quilos. Aquests aliments contribueixen a omplir de recursos els magatzems de les entitats socials de la ciutat, fet que facilita el posterior repartiment a aquelles famílies més necessitades de la població. Els aliments que fan més falta, segons els organitzadors, són llegums seques, oli d'oliva, llet, pasta, conserves de peix i fruits secs.  

  

  

 

Horaris de la recollida d'aliments i comerços participants 

La recollida d'aliments es realitzarà en els supermercats el divendres dia 30 de novembre de 17 a 21 hores, el dissabte 1 de desembre, de manera ininterrompuda, de 9 a 21 hores i també el diumenge dia 2 de 9 a 13 hores. Concretament, els supermercats que participen al Gran Recapte són: Aldi, Àrea - Guissona, Bon Preu, Carrefour, Dia (carrer Teatre i Fornàs), Esclat, Lidl,  Mercadona i Spar-Fragadis.

 

Les entitats que fan possible aquesta recollida d'aliments són l’Associació Egueiro, La Taulada, l’Associació Porta Oberta, Càritas Arxiprestal, Creu Roja, Fundació Ginac, Fundació Resilis - CREI el Guaret, Colla Joves Xiquets de Valls, Associació Gambiana de Valls - Camben Cafo, Institut Narcís Oller i Òmnium Cultural.

 

Cinc quilos d'aliments per una entrada al cinema

Paral·lelament, els cinemes de Valls s'uneixen una vegada més a la campanya, concretament el divendres dia 30 de novembre amb una sessió especial de la pel·lícula «El Grinch» que tindrà lloc a les 19.40 hores. Portant 5 quilos d'aliments, els espectadors podran entrar gratuïtament al cinema.

Comentaris