Imatge de l'exterior del Col·legi Claret de Valls

Un grup de P1 del col·legi Claret de Valls, confinat per un alumne positiu en coronavirus

És el novè centre del Camp de Tarragona amb algun cas de Covid-19

Un grup d'alumnes de P1 del col·legi Claret de Valls s'ha hagut de confinar de manera preventiva després que un dels alumnes hagi donat positiu en Covid-19. Segons avança 'El Vallenc', aquest dijous, 17 de setembre, es va confirmar el positiu i el centre educatiu va activar el protocol.

El mateix dia ja es van realitzar les proves PCR a la resta dels alumnes de la classe i als professors que havien estat en contacte amb els nens. De moment, es troben confinats a l'espera de rebre els resultats dels tests.

Nou escoles tarragonines, amb casos positius i grups confinats

La primera setmana del curs escolar ha sigut un degoteig de casos positius i grups de professors i alumnes confinats, i el Camp de Tarragona ja compta amb nou centres escolars afectats. Per ordre en què es va tenir constància, són un grup a l'IES Jaume I de Salou, un a l'escola Pau Delclòs de Tarragona, un a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou, un grup al Pare Manyanet de Reus, un a l'Escola Sant Bernat Calbó de Reus, un a La Salle de Reus, un grup d'alumnes i un de professors en dos instituts de Cambrils i el del Col·legi Claret de Valls.


Comentaris