L'Home dels Nassos acomiada l'any passejant pels carrers de Valls

La plaça del Blat ha acollit la sortida de l'Home dels Nassos, que s'ha passejat pels carrers de la capital de l'Alt Camp en un carro estirat per un cavall
L'Home dels Nassos s'ha passejat pels carrers de Valls en un carro. | J.G.

 

Amb gran puntualitat, a les 12.00 hores del migdia s’obrien les portes de l’Ajuntament de Valls. A la plaça del Blat, gran expectació familiar. Mares, pares, avis, àvies, nens i nenes esperaven la sortida de l’Home dels Nassos. Amb tants nassos com dies queden per acabar l’any, s’ha disposat a sortir enmig de música, ball i aplaudiments.

 

Els assistents l’han esperat tot fent una rotllana i l’Home dels Nassos ha pogut donar la mà als infants que ho volien o que li demanaven. Un cop fetes les presentacions, el singular personatge ha pujat a un carro estirat per un cavall i s’ha disposat a fer la tradicional passejada pels carrers de Valls, enfilant, primer de tot, el cèntric carrer de la Cort.

 

Una passejada d'allò més festiva

Un cop ha començat el recorregut, els infants que eren a la plaça han seguit corrents el carro, des d’on l’Home dels Nassos els ha llençat caramels. Això, sumat al ritme de la música i la percussió ha atret molta gent que en aquell moment era al carrer i s’han afegit a la cercavila, tot unint-se a la festa.

 

Grans i petits han pogut comprovar que l'Home dels Nassos té tants nassos com dies queden de l'any, en aquest cas, només un. Així doncs, aquesta passejada pels carrers de Valls, ha servit al personatge per acomiadar l'any amb els infants de la ciutat de la forma més festiva possible. 

 

Moment de la sortida de l'Home dels Nassos, a l'Ajuntament de Valls, saludant els assistents. | J.G.

 

Aquesta tradicional passejada de l’Home dels Nassos, que enguany és la 8a, ha estat coorganitzada per les colles geganteres La Pessigolla i El Calçot en col·laboració amb la Societat de Sant Antoni.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris