Noemí Llauradó, a l'església dels Garidells.

Finalitza la restauració de l’església parroquial de Sant Jaume dels Garidells

L’acte ha anat a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó. Les obres han permès reforçar l’estructura del temple

Aquest diumenge dia 28 de juliol s’ha fet la inauguració oficial de les obres de millora i restauració de l’església parroquial de Sant Jaume, al municipi dels Garidells, que s'han dut a terme gràcies a la col·laboració econòmica de l'Ajuntament, la Diputació i l'Arquebisbat de Tarragona.

La inauguració ha anat a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, juntament amb l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i l'alcalde d'Els Garidells, Marc Bigordà.

Les obres que s’han fet, han permès reforçar l'estructura del temple, millorar-ne l'entorn i, en definitiva, facilitar que els veïns i veïnes del municipi en puguin gaudir amb seguretat i confortabilitat. 

A l'acte d’inauguració també han estat presents els diputats delegats de la comarca de l'Alt Camp, que són Jordi Cartanyà i Marta Blanch. Aquesta última també hi anava en qualitat de diputada delegada del Pla d'Acció Municipal.

Inauguració de les obres de l'eslgésia de Sant Jaume dels Garidells.
Inauguració de les obres de l'església de Sant Jaume dels Garidells. | Cedida

En total, s’han invertit un total de 80.000 euros en les obres de millora del temple parroquial.

Altres accions de la Diputació als Garidells

Aquest diumenge s’ha celebrat una missa, oficiada per l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas i el rector de la parròquia, mossèn Jordi Moix, i després de realitzar l'acte inaugural a l'interior de l'església, la presidenta de la Diputació s'ha desplaçat fins al Casal dels Garidells per visitar diverses actuacions realitzades amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la majoria efectuades amb l'aportació del Pla d'Acció Municipal (PAM).

De fet, els habitants dels Garidells han gaudit en els últims anys de diversos equipaments que han estat reformats i adequats amb el suport de la Diputació. 

D'aquesta manera, la rehabilitació de l'església, l'adequació del casal municipal i de la pista, la biblioteca o la reforma dels vestidors del pavelló poliesportiu són algunes de les actuacions que han representat una millora per a la qualitat de vida dels habitants d'aquest municipi de l'Alt Camp.


Comentaris