Ensurt a La Masó per l'incendi del quadre elèctric d'una casa

Els fets van tenir lloc aquest dimecres al matí. El garatge de la casa va quedar ple de fum

Aquest dimecres es va produir un petit ensurt en una casa a la localitat de La Masó a causa d’un incendi en un quadre elèctric. Els fets van passar al carrer Sant Isidre número 5, quan es va incendiar el quadre elèctric en els baixos d’una casa.

Segons han informat els Bombers, l’incendi es va iniciar a les 10.45 hores del matí en aquest immoble. Tot i l’ensurt,  no hi va haver cap persona afectada pel succés ni tampoc va ser necessari desallotjar ningú d’aquesta casa ni de cap altra.

El garatge de la casa va quedar afectat pel fum

Els Bombers hi van intervenir activant quatre dotacions. El fet més rellevant de l’incident, és que el garatge o magatzem de la casa afectada va quedar ple de fum, així com l’escala de l’immoble, segons apunten fonts dels Bombers.

El quadre elèctric de la casa va quedar en aquest estat.
El quadre elèctric de la casa va quedar en aquest estat. | bombers Alcover

 

Dos ferits en un incendi en un garatge a Vilafortuny

Fa uns dies es va produir un fet similar, però amb un pitjor desenllaç. Un incendi en una casa a Vilafortuny, a Cambrils, també va afectar una zona del garatge,  sense saber-ne l'origen. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Dues persones de la casa afectada van ser  ateses pel personal sanitari i traslladades a l'Hospital Sant Joan de Reus.  En aquest cas, Tampoc es va desallotjar ningú, ja que l'incendi va ser de poques dimensions, com en el cas de La Masó.