Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un cotxe crema completament a l'N-240, a Valls

Una dotació dels Bombers ha extingit les flames
Crema un cotxe per complet a l'N-240, a Valls. | cedida bombers

 

Un cotxe va cremar completament la tarda d'aquest dissabte a l'N-240, al seu pas pel terme municipal de Valls. Segons informen els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís a dos quarts de sis de la tarda, quan una persona va donar l'avís d'un cotxe que cremava en aquest punt de l'N-240. Per causes que es desconeixen, un cotxe es va incendiar i les flames van calcinar el turisme per complet.

 

Fins al lloc de l'incendi s'hi va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat, que van dur a terme les tasques d'extinció del foc. Els bombers van apagar les flames ràpidament. Afortunadament, l'incendi no ha provocat persones ferides, ni per cremades ni per intoxicació de fum, i tampoc s'han produït més danys materials a banda del cotxe. Sí que va quedar afectada una petita part de vegetació del marge de la carretera.

 

Imatge de l'incendi d'un turisme a l'N-240 a Valls. | Cedida bombers

 

Imatge dels Bombers apagant l'incendi del turisme a Valls. | cedida bombers

 

Incendi a tocar de l'N-240, a Tarragona, dimecres passat

La setmana passada els Bombers també van haver d'actuar en un incendi a tocar de la carretera N-240, a l'altura de Tarragona. Dimecres passat, 25 de juliol, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, set de terrestres i dues d'aèries, van treballar per extingir un incendi a una zona boscosa del barri de Sant Salvador de Tarragona, al costat de la carretera. 

 

L'incendi va començar al voltant de dos quarts de set de la tarda i els Bombers van poder estabilitzar el foc amb poc més d'una hora. A dos quarts de deu de la nit, ja estava controlat. Els Agents Rurals estimen que les flames van afectar uns 8.000 metres quadrats de vegetació, sobretot massa forestal de pi. 

Comentaris