ÚLTIMA HORA

Un home, molt greu per una sortida de via a l'N-420 a Duesaigües

Cremen de matinada unes paques de paper de grans dimensions en una empresa paperera a Puigpelat

També ha cremat una màquina | Els Bombers hi treballen des de les 4.40 h amb nou dotacions
Imatge de l'incendi a l'exterior d'una empresa a Puigpelat | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat s'han activat aquesta passada matinada d'avui dimarts, 15 d'octubre, per l'incendi en una empresa paperera al municipi de Puigpelat, a l'Alt Camp. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís a les 4.41 hores de la matinada, quan els han alertat del foc a l'exterior d'aquesta empresa ubicada al punt quilomètric 0,6 de la carretera TP-2036, on cremaven diverses paques de paper. 

 

Les flames han acabat diverses paques de paper de grans dimensions, de 3 d'alçada i de 20 metres per 40. El foc també ha calcinat una màquina. El foc, però, no ha arribat a afectar la nau principal de l'empresa. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció de les flames.

 

El matí d'aquest dimarts, els Bombers continuen al lloc dels fets amb les nou dotacions extingint el foc, i s'aniran retirant a mesura que avancin les tasques d'extinció. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida com a conseqüència de l'incendi, ni per cremades ni per intoxicació de fum.  

 

Els Bombers hi han treballat amb nou dotacions | bombers