Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Miguel Linares, Mario Ortiz i Borja Herrera: els jugadors del CF Reus que volen marxar

VÍDEO

Rosa, la dona «maltractada» de Bonavista, assegura que «em va tirar per la finestra»

L'explosió d'una caldera provoca un incendi al carrer de Pere Català i Pic, a Valls

Una dona de 38 anys, embarassada, ha estat traslladada per precaució cap a l'Hospital de Sant Joan Despí Moïses Broggi
Imatge dels Bombers, al carrer Pere Català i Pic de Valls | TarragonaDigital

 

 

Cap a dos quarts de cinc de la tarda d'avui dimecres, 12 de desembre, l'explosió d'una caldera ha provocat un incendi en un pis del carrer Pere Català i Pic de Valls, a la comarca de l'Alt Camp. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat fins a quatre dotacions, i també hi han acudit dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la policia local vallenca, que han desviat el trànsit.

 

 

Una dona de 38 anys, embarassada, traslladada a Sant Joan Despí

Efectius dels Bombers han treballat al lloc dels fets i una dona de 38 anys, embarassada, ha inhalat fum i ha estat traslladada preventivament cap a la Unitat Terapèutica Hiperbàrica (CRIS) de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, per tal de determinar el seu estat de salut i el del seu bebè.

 

Imatge de la planta de l'edifici afectada per l'incendi al carrer de Tomàs Caylà | Bombers de la Generalitat

 

Incendi en un habitatge del carrer de Tomàs Caylà de Valls

El passat dissabte, 8 de desembre, es va produir un altre incendi en un habitatge de la ciutat de Valls. El foc, concretament, va cremar l'última planta d'un edifici situat al número 3 del carrer de Tomàs Caylà i al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i els Bombers de la Generalitat.

 

Les flames, tal com van determinar les primeres inspeccions dels tècnics municipals, van afectar la xemeneia i la coberta de l'última planta de l'immoble i l'Ajuntament de Valls va haver de reallotjar la família que hi vivia —una parella i el seu fill—, fins que s'efectuïn les reparacions corresponents. A causa de l'incendi, el carrer de Tomàs Caylà va quedar tallat al trànsit.

Comentaris