S'ha produït un incendi al carrer Tomàs Caylà de Valls

Al lloc de l'incident s'han desplaçat agents de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i efectius dels bombers
Imatge de la planta de l'edifici afectada per l'incendi d'aquest matí | Bombers

 

Els fets han succeït durant el matí del dissabte, dia 8 de desembre, al número 3 del carrer Tomàs Caylà de Valls. L'incendi ha afectat l'última planta de l'edifici. Després de rebre l'avís, s'han desplaçat fins al lloc dels fets diversos agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, així com efectius dels Bombers de la Generalitat, els quals han extingit l'incendi i assegurat la zona.

 

Després de les primeres inspeccions dels tècnics municipals, s'ha pogut constatar que el foc ha afectat la coberta i la xemeneia de l'última planta de l'immoble. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Valls està procedint a reallotjar la família (constituïda per una parella i el seu fill) fins que s'efectuïn les reparacions corresponents i l'edifici afectat es trobi en l'estat adequat per poder tornar-hi. De moment, el carrer Tomàs Caylà s'ha tancat al trànsit de vehicles.

 

Una dona, intoxicada en un incendi al carrer Muralla del Carme

Recentment, Valls ha patit altres incendis. Durant la matinada del dia 7 de desembre es va incendiar una casa del carrer Muralla del Carme. Es tractava d'una casa unifamiliar, al número 11 del carrer Muralla del Carme, de dues plantes i golfes. L'incendi es va donar per extingit al voltant d'un quart de quatre de la matinada. El foc l'hauria originat un calefactor, que s'hauria incendiat i va cremar l'habitació on estava. L'incendi va acabar afectant un 10% de la casa. A més, a causa del fum del foc, una dona va haver de ser evacuada fins a l'Hospital Pius de Valls a causa d'una intoxicació. La resta de la família va haver de ser reallotjada. 

 

El passat 4 de desembre es va produir un altre incendi al parc de Mas Miquel. En aquell cas, però, les flames no van afectar cap habitatge i només el trànsit per la zona es va veure afectat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris