Arrenca el Parc de Nadal de Valls

El Parc de Nadal de la ciutat oferirà 19 zones d’habilitats i tallers i més de 50 hores d’il·lusions per a tota la família
L'univers del circ tornarà a ser present al parc de Nadal de Valls 2018 | Ajuntament de Valls/Pere Toda

 

Des d’avui fins al 4 de gener, a l’Escola Enxaneta del Barri Antic, el Parc de Nadal de Valls obre les seves portes perquè totes les famílies puguin gaudir de la màgia del Nadal a la ciutat. A partir d’avui mateix, romanen obertes sis zones dedicades al món del circ. A partir del dia 2 de gener, l’univers imaginari dels contes s’incorporarà com a eix temàtic del Parc. La comissió d’entitats ha treballat durant tota la tardor en la preparació de les 19 zones i tallers diferenciats que es podran trobar ubicats en dues veles així com en el gimnàs de l’Escola Enxaneta. El parc promet vuit jornades d’activitats i 54 hores de diversió i il·lusions.

 

Sis zones de circ

Durant els cinc primers dies del Parc de Nadal, entre el matí d’avui, dia 28, i la tarda del dia 1 de gener, el protagonista serà el món del circ. Els tallers d’aquesta temàtica s’estructuren en sis zones diferenciades, dissenyades i coordinades per la companyia vallenca Passabarret, un dels agents artístics i culturals clau de la ciutat de Valls.

 

A dins de la vela anomenada Tomassa hi podem trobar més de 170 m2 plens de material de circ. L’espai compta amb dos tècnics que supervisen, dinamitzen i ajuden els participants. L’espai està pensat per a tota la família, donat que el material està pensat per a totes les edats. No obstant això, s’ha reservat un espai apte, solament, per a infant entre 0 i 5 anys que compta amb terra encoixinat, un llit elàstic i diferents jocs. L’espai principal compta amb la zona d’aeris, integrada per dos trapezis i una tela aèria; una zona de malabars; una altra d’equilibris, amb dos cables de funambulisme; una zona d’habilitats, i una zona de llits elàstics.

 

Dotze tallers basats en el món del conte

Durant els tres últims dies del Parc, del 2 al 4 de gener, al món del circ se li sumarà el món dels contes, amb dotze tallers basats en aquesta temàtica. Set dels tallers tractaran els contes des de la perspectiva de les habilitats creatives manuals, tres ho faran des de la ludoteca i els jocs educatius i un des del món de l’esport. Allà hi podrem trobar personatges com el Patufet, els Tres Porquets i la Caputxeta Vermella que es donaran la mà amb cerques del tresor, històries de prínceps i princeses o orquestres d’animals.

 

El preu de les entrades, com altres anys, és de 2 € per a mig dia i 3 € per al dia sencer. No obstant això, els adults posseïdors del Carnet dels Amics dels Teatres de Valls poden accedir-hi de manera gratuïta gràcies als avantatges promocionals d'aquesta eina de la Xarxa de Cultura de Valls. Les localitats es podran adquirir a la mateixa porta del Parc, i els interessats a gaudir dels avantatges del Carnet Amics dels Teatres, que encara no el posseeixin, poden fer-se'l a les taquilles centrals del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris