S'obren les inscripcions per la Milla Urbana d'Alcover

El proper 26 d’agost tindrà lloc aquesta cursa ràpida d’asfalt que celebra la 14a edició
Imatge de l'edició anterior de la Milla Urbana d'Alcover. | Cedida

 

El municipi d’Alcover celebrarà el diumenge 26 d’agost una nova edició de la Milla Urbana. El tret de sortida de la cursa serà a les 18.00 hores. Enguany tindrà lloc la 14a edició d’aquesta cursa ràpida d’asfalt que se celebra cada estiu al mes d’agost. El recorregut transcorre per l’avinguda Catalunya, dibuixant un circuit en forma d’avioneta amb una distància de 1.609 metres, equivalents a una milla.

 

Totes aquelles persones interessades a córrer aquesta veterana cursa, s’hi poden apuntar de forma totalment gratuïta realitzant una inscripció prèvia que ja es pot fer a través d’Internet al web de l’Ajuntament d’Alcover. El termini per poder inscriure’s a la Milla Urbana alcoverenca finalitza dos dies abans de la cursa, el 24 d’agost a les 24.00 hores.

 

Els participants podran passar a recollir els seus dorsals corresponents el mateix dia de la cursa, una estona abans de donar el tret de sortida, de les 16.00 a les 17.30 hores en la mateixa zona del circuit.

 

Una cursa oberta a tothom

La Milla Urbana d'Alcover és una cursa on pot participar tothom que ho vulgui, ja que és oberta a tothom. Així doncs hi poden prendre part atletes locals o visitants, independents o integrants d'alguna entitat esportiva. Donada la varietat d’edats i d’atletes que hi corren, consta de 25 categories i de 4 circuits per tal d'adaptar-se a tot el ventall de persones que cada any ve a aquesta cita esportiva.

 

Premis i reconeixements de la Milla Urbana d’Alcover

Un cop finalitzada la cursa, s’entregarà un diploma als tres primers guanyadors de cada categoria. També es guardonarà al primer alcoverenc o alcoverenca que finalitzi el circuit, sempre que no hi hagi ja cap local al podi. Els diplomes també es faran entrega per la categoria especial i al corredor més jove i al de més avançada edat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris