S’obren les inscripcions per les activitats de tardor del Centre Cívic de Valls

La nova programació compta amb més de 45 propostes adreçades a diferents públics
Centre Cívic de Ca Creus. | VallsDiari

 

El dilluns dia 3 de setembre, el Centre Cívic de Valls obre portes al nou curs. Ho farà amb l’inici de les inscripcions per a les activitats programades per aquesta tardor. Per tal d’agilitzar l’espera dels usuaris, dilluns a partir de les 10.00 hores podran realitzar les inscripcions totes aquelles persones que es vulguin apuntar a alguna activitat destinada a majors de 64 anys. Els interessats en la resta d’activitats, podran apuntar-se a partir de dimecres 5 de setembre, fins a esgotar les places.

 

S’ha preparat una oferta molt variada amb més de 45 propostes distribuïdes en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades. Per tant, hi tenen cabuda des d’infants fins a gent gran. Totes aquestes activitats es faran en més 450 hores de programació.  

 

L’horari per poder fer les inscripcions és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, i de dimarts a dijous, de 17.00 a 19.00 hores. L’inici de les activitats tindrà lloc la tercera setmana del mes de setembre, concretament a partir del dia 12.

 

Els detalls de la programació es poden consultar a través d’Internet a la pàgina web de l’Ajuntament www.valls.cat/serveis/centre-civic. Els programes també es poden trobar en format paper de forma gratuïta a diversos equipaments municipals: a l'edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs. 

 

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts

La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes com són les xerrades, els espectacles infantils o els tallers). També hi ha descomptes, per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts en les activitats de pagament.

 

Les noves activitats del Centre Cívic

Les propostes que s’ofereixen per aquest trimestre de tardor al Centre Cívic de Valls són diverses. Per exemple, hi ha un curs de pilates a càrrec de Laura Figuerola, un curs de dansa per adults de la mà d'Elisenda Nadal i un curs de defensa personal per a dones amb Sònia Vaquer (del Centre Dao). Pel que fa a la gent gran, podran gaudir d’un taller de benestar emocional, per treballar la confiança en un mateix.

 

Per altra banda, els assistents podran gaudir d’un nou cicle de cuina amb el nom ‘De l'Hort a la Taula’, amb quatre tallers amb productes de proximitat i de temporada. Aquesta proposta està desenvolupada per l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu i Cuina Rebel. L’Escola de pares també ofereix noves propostes de tallers i xerrades.

 

Es posa en marxa la vuitena edició del Pessebre Vivent

L'organització del Pessebre Vivent també ha començat a fer les passes per a celebrar una nova edició d'aquest esdeveniment, que enguany arribarà a la seva vuitena edició amb una novetat destacada: les representacions es realitzaran els dies 21, 22 i 23 de desembre.

 

El dijous 27 de setembre es realitzarà una primera sessió de presentació oberta a la població a la sala d'actes del Centre Cívic a les 18.30 hores i una segona sessió a les 20.30 hores. Els interessats a participar en el Pessebre, també es poden inscriure personalment a les oficines del Centre Cívic, trucant al 977 609 849 o a través del correu electrònic pessebredevalls@gmail.com

 

El Centre Cívic es consolida com a referent d’activitats a Valls

L’èxit de públic en les activitats del curs passat, consolida el Centre Cívic vallenc com a espai referent de dinamització comunitària del conjunt de la ciutat. Unes 6.000 persones van participar de les més de 135 propostes realitzades durant tot el curs. La majoria d’activitats les realitza gent o entitats de Valls o de la comarca, potenciant les propostes més locals o properes.

.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris