PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Joan Reig clou el Festival Terra de Bandolers

Oferirà un concert gratuït aquest dijous a la plaça Nova d'Alcover on presentarà el seu primer disc
Joan Reig, en una imatge promocional. | Cedida

 

El músic Joan Reig serà l’encarregat de cloure, aquest dijous 16 d'agost, la primera edició del Festival Terra de Bandolers d’Alcover amb un concert on presentarà el seu primer disc en solitari ‘La culpa’. L’actuació serà gratuïta i tindrà lloc a les 22.00 hores a la plaça Nova.

 

L’aturada que han fet Els Pets aquests darrers dos anys ha permès al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de petit format, un repertori més personal i íntim. Ara recull en aquest disc sis cançons que representen un resum d’allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d’altres d’Els Pets readaptades i també versions d’artistes que l’han marcat.

 

Fa més de 35 anys que Reig trepitja els escenaris. Durant tot l’any passat, diversos amics i amigues l’han acompanyat en l’estudi de gravació i hi han deixat les seves petjades musicals. Des de la seva mà dreta en els directes, en Sergi Esteve, fins a companys i companyes amb qui comparteix o ha compartit altres grups, com en Joan-Pau Chaves, David Muñoz 'Gnaposs', Dani Peña o Arecio Smith.

 

També hi destaca la col·laboració de dos vells amics de trajectòria: en Jimmy Piñol i en Pemi Rovirosa de Lax’n’Busto. Aquest últim s’ha fet càrrec de la producció musical de dues de les cançons del disc.

 

El Festival Terra de Bandolers d'Alcover

Alcover ha acollit aquest estiu la primera edició del Festival Terra de Bandolers que ha combinat música i gastronomia amb rutes per l’entorn urbà i natural. El cicle es va iniciar el 21 de juliol i en aquestes setmanes el municipi ha viscut diferents actes en què la música barroca i folklòrica, la poesia teatralitzada i la rondalla, barrejada amb la gastronomia bandolera han estat els protagonistes.

 

Un dels objectius del festival ha estat complementar i desestacionalitzar la Fira de Bandolers i fer-la extensiva en altres moments de l’any com l’estiu. Els espais que han estat escenari d’aquesta primera edició han sigut el Convent de les Arts, l’església Vella, l’ermita del Remei, el Museu i la plaça Nova.

 

 

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris