ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Valls acollirà una jornada per a empreses amb les peces de Lego com a eina de treball

L'activitat, sota el títol Design Thinking i Lego Serious Play, tindrà lloc el 16 de maig a l'Hotel Class
Les peces de Lego serveixen per resoldre alguns dels problemes que es plantejaran en la jornada. | Cedida

 

L’Hotel Class de Valls acollirà el 16 de maig de 10.00 a 14.00 hores una jornada de formació on s’aplicaran els mètodes Design Thinking i Lego Serious Play. L'activitat, organitzada per ACCIÓ, en col·laboració amb Vallsgenera es basa en aquestes dues metodologies que tenen l’objectiu de resoldre reptes d'una manera pràctica a les empreses.

 

Aquest taller, completament participatiu, aplicarà la combinació d'ambdós sistemes de treball, fomentant la reflexió d'allò que es construeix i compartint-ho amb la resta de participants.

 

Dos mètodes per resoldre temes complexos a les empreses

L'activitat pretén principalment potenciar la capacitat de crear i resoldre temes complexos, tant individualment com en col·laboració; aprendre i experimentar com innovar, resoldre reptes i solucionar problemes amb Design Thinking (centrant-nos en l'usuari) i amb Lego Serious Play, i analitzar, reflexionar i crear solucions per abordar els reptes de futur que les persones participants plantegin. En el cas del segon mètode, es fan servir peces del joc Lego per representar idees. 

 

ACCIÓ organitza aquest esdeveniment en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network. La Comissió Europea va posar en marxa la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) l'any 2008. Es tracta d'una xarxa internacional formada per més de 600 organismes de suport a l'empresa, on participen cambres de comerç, agències de desenvolupament empresarial, centres tecnològics i universitats.

 

La xarxa està present a més de 60 països, incloent-hi els 27 estats membres de la Unió Europea i altres països associats. Ofereix a la petita i mitjana empresa (PIME) informació i assessorament en relació amb les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE i tercers, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament, recerca i desenvolupament i innovació.

 

El taller va dirigit a empresaris/es, directors/es d'empresa i gestors/es habituals de projectes d'R+D+i interessats en aplicar metodologies de disseny de productes o serveis. Les places son limitades. Les inscripcions es poden fer ‘online’.

 

També et pot interessar: