Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

A judici per intentar matar amb una estaca i un ganivet el seu germà al Pont d’Armentera

La Fiscalia demana quasi cinc anys de presó per una dona que va intentar matar el seu germà l'any 2015
La sentència s'ha dictat a l'Audiència Provincial de Tarragona | Cedida

 

En uns dies tindrà lloc el judici a una dona acusada d’intentar matar el seu germà al Pont d’Armentera. La Fiscalia demana quatre anys i onze mesos de presó per la presumpta agressora. Els fets van tenir lloc fa més de tres anys, concretament el dia 17 de febrer del 2015 quan la processada es va apropar al domicili de l’home amb una estaca de fusta «amb la intenció de clavar-li», segons detalla l’escrit d’acusació del fiscal.

 

Tot i això, l’home va aconseguir esquivar l’agressió. L’episodi no va acabar aquí, ja que uns moments després, la dona va tornar al lloc, aquest cop amb un ganivet a les mans, «amb la intenció d’acabar amb la vida del seu germà» i s’hi va abraonar mentre cridava «que et mato, que t’he de veure mort». En aquesta segona ocasió, la víctima també va aconseguir aturar l’agressió, va prendre l’arma blanca a la seva germana i tots dos van acabar caient a terra.

 

Segons es relata, l’acusada també va llençar un palet contra el seu germà i repetia constantment les expressions «et mataré, et mataré». 

 

El judici serà el 5 de novembre a Tarragona

Segons la Fiscalia, tots aquests fets constitueixen un delicte d’homicidi en grau de temptativa amb l’agreujant de parentiu. És per això que demana per la dona quatre anys i onze mesos de presó. El ministeri públic també demana que l’acusada no pugui apropar-se a menys de 100 metres del seu germà ni comunicar-se amb ell durant un període de set anys. 

 

També es reclama una indemnització de 750 euros per a l’home per les lesions que es va fer en el moment en què va caure a terra. Concretament va patir una contusió costal que el va fer estar de baixa durant deu dies. El judici se celebrarà el proper 5 de novembre a l’Audiència de Tarragona.

 

Comentaris